Şimdi Ara

2 Yıllık Bilgisayar Programcılıgı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mesleki lise son sınıf öğrencisiyim Bilişimteknolojileri/Web tasarım Bölümü okuyorum
    Sizce direk geçiş yapıp 2 yıllık okusammı tam universitesi hakkında bilgim yok ama 2. öğretim olarak okumayı dusunuyorum ailevi sıkıntılardan dolayı gunduz calısıp akşam okumayı dusunuyorum sizce 2 yılımı harcamaya degermi yoksa calısıp baska bölümemi gitsem ?

• ne yap ne et 4 senelik oku derim
  • Mezun olduktan sonra 1 yıl otur çalış , matematik temelin falan iyiyse LYS'den 310 puan civarlarında çıkarırsan M.T.O.K'tan bilg. müh. yerleşebilirsin.
    En olmadı bilgisayar öğretmenliği ygs'den 310 puan.
  • Matematik temelim zayıf ne yapacagımı bilmiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali.kose -- 13 Ağustos 2013; 11:05:25 >
  • Lisede gördüğün derslerin aynısını 2 yıllıkta göreceksin yani sakın öyle bir hata yapıpta 2 yıllığa gitmeyi düşünme ya 12. sınıf da adam gibi çalış MTOK veya normal bilgisayar mühendisliğine gir olmadı mezuna kalıp çalış :) emin ol çok araştırdım bende veritabanı bölümündeydim anadolu teknik. Mezun oldum bu sene bil. müh. için hazırlanıyorum
  • Elimizden geleni yapacagız artık ama tek sorunum matematik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2011de atl bilişim tek/web programcılığından mezun oldum. 2 yıllık sınavsız geçişimi kullanarak, istanbul ü. bilgisayar programcılığı iö'ye girdim. Kayıt oldum. Ancak sonradan kararımı değiştirecek bir takım şeyler oldu. Zaten hocalar berbattı. Öğrenciler desen ayrı bir berbat. Kayıt günü pişman olmuştum. Benim burda ne işim var dedim. 2 yıl sonra dgs için kasmam gerekecek, şimdi lys kasayımda bu iş bitsin dedim.
    Gitmedim okula. Dershaneye kayıt oldum ve tekrar hazırlandım. Gazi ü. elektrik-elektronik mühendisliği mtok kazandım. Bilimsel hazılığıda bitirdim. 1e geçtim çok şükür.
    Benimle bir mezun olan arkadaşlarım şuanda 2 yıllığı bitirdi. Ne yapacaklarını şaşırmış vaziyetteler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 13 Ağustos 2013; 13:05:55 >
  • tesekkürler kardesım kararımı verdim Yeniden hazırlanıcagım
  • Mezun olduktan sonra işsizsin. Eğer bu işte çok iyim diyorsan oku bence
  • Fen Bilimleri Dersanesinden Hazırlanmayı Dusunuyorum Tekrardan
  • Ankara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Mezunu olarak diyorum ki 2 Yıllık okuma
  • Teşekkürler Önerileriniz İçin :)
  • HOCAM BENDE AND TEKNİK BİLGİSAYARDAN BU YIL MEZUN OLDUM VE ŞU AN AHİ EVRAN HEMŞİRELİĞİ KAZANDIM. BENCE BİLGİSAYAR ÜZERİNE Bİ ŞEY DÜŞÜNME. ÖLDÜ ARTIK O MESLEK. AMA EĞER Kİ ÇOK ÇOK İYİ YAPRARIM BİLGİSAYAR İŞİNİ DİYOSAN YAZILIMA YÖNEL DERİM.

2 YILLIĞI KAFANDAN AT BENCE.
  • Teşekkürler bende vazgeçtim.Ama 2.ciye hazırlanıp tekrar başaramamak kötü .
  • Eger duzgun hazirlanirsan, muhakkak istedigin yere girersin. Olduda bekledigin gibi sonuc alamadin. Bir daha, bir daha ve bir daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu sene güzel bir ortalama yapamadım. Sınavda yaşanan hatalardan dolayı. Kendi kendine dedim Trakya üni 2 yıllık pc programcılğı okuyayım dedim. Ama ilerde bunun pişman olması var ve keşke dememek için bir sene daha harcıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.