Şimdi Ara

2 yıllık bilgisayar programcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 2 yıllık bilgisayar programcılığı okumak istiyorum...dewlet uni.puanları yuksek olduğu için ozel bi uniwersite dusunuyorum...bu eğitimi weren bildiğiniz uniwersiteler warmı?sizce bu meslek ve imkanları nasıl.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 9 Kasım 2005, 0:11:27 >

• hiç kaçırma bence oku
    ama kendini geliştirmen çok önemli ısparta'da keçiborlu meslek yüksek okulu var. c# öğreten tek meslek yüksek okulu burası bi araştır istersen
  • fatih uni var
  • beykent var.
  • nesi yüksek anlamadım.
    2 senelik üniye bile giremeyecek kadar düşük puan alıyosan hiç okuma daha iyi, boşa yer işgal etme ünide.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

nesi yüksek anlamadım.
    2 senelik üniye bile giremeyecek kadar düşük puan alıyosan hiç okuma daha iyi, boşa yer işgal etme ünide.....

evet bencede....

Bişi sorcam , 2 yıllık bilgisayar programcılığı falan bu bölüm kaç puan istiyor ???

1 yıl önceki ve bu yılkıi puanları bilen varsa yazabilirmi lütfen
  • 204-205 arası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: squalla

204-205 arası.

ee bişi deilmişki bu....

abi hergün yarım saat çalışsın kazanır bu bölümü bea.... o kadarınıdamı yapmadınki özel istiosun ?
  • Yazılım sektörü Türkiyede dünyanın merkezi olucak. Bence kaçırma, ama bu işte artık çok iyi olmak gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender_arslanturk

Yazılım sektörü Türkiyede dünyanın merkezi olucak. Bence kaçırma, ama bu işte artık çok iyi olmak gerekir.

sadece bi yere yerleşiyim amaç üni ortamında bulunmak diye o bölüme girmiceksin zaten....

bence elinden gelenin en iyisini yapıp o dal'da en iyisi olmayı istemen lazım.......

2 seneliği bitirdikten snra bide bilg.müh. için sınaw olio 4 yıllığa geçiş , onada girersin bi güzel kazanırsın ohhh ondan snra ailenin göz elemanı olursun :D çalış çalış çalış :D

dünyada en hakiki mürşit turşucu hürşit

• quote:

204-205 arası.

304-305 olmasın yaaww

ben lise 2 yim ham puan zaten 210 filan geliyo (tekrar söylüyom lise 2 yim matematik neti sıfır )

305 dir o 305
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

quote:

204-205 arası.

304-305 olmasın yaaww

ben lise 2 yim ham puan zaten 210 filan geliyo (tekrar söylüyom lise 2 yim matematik neti sıfır )

305 dir o 305

ya o kadar puan aldıktan sonra bilgisayar müh. okur adam :D hahahahah gözünü yiyim o kadar deildir puanı.....
  • Geçen yıl ki puanlardan örnekler veriyorum

karadeniz teknik üni. 197
    yüzüncü yıl üni. 185
    erciyes uni 189
    çukurova uni 186
    zonguldak karaelmas uni 193
    cumhuriyet uni 214
    özellerden örnekler
    beykent 208
    fatih 235
    istanbul kültür 201

bu bilgileri 2005 öss klavuzundan aldım.
  • Bilg Müh 335ten başlıyo...(devlet üni tabi)

Eğer puanınız yetiyorsa arkadaşlar Bilg. Öğretmenliğini tercih edebilirsiniz gerçekten çok açık var ve normal öğretmenlere göre daha kıdemli başlıyorsunuz.(ing öğretmeni gibi)
  • siz siz olun bilg. öğretmenliğine gitmeyin programcılık adına hiçbirşey öğretmiyorlar bizim 2 yıllık programcılıkta gördüklerimizi anlattım çocuğa ağzı açık dinliyor... ama tabi sadece öğretmen olmak için bilg. öğretmenliği seçilebilir ama hiç bana göre değil.
    ya muhendisliğe gideceksin yada bilg. programcılığına dikey geçiş sınavı ilede bilg. muhendisliğine geçiş yapılabiliyor zaten tabi çalılmak lazım...
    ama çalıştıkran sonra 2 yıllık bilg. programcılığı gerçekten çok iyi bölüm... bende keçiborluda okuyorum eğitim güzel bence burada... diploma avrupada da geçerli keçiborlunun...www.keciborlumyo.net bi gir bak :D reklam yapmak gibi olmasın :))

• quote:

Geçen yıl ki puanlardan örnekler veriyorum

karadeniz teknik üni. 197
    yüzüncü yıl üni. 185
    erciyes uni 189
    çukurova uni 186
    zonguldak karaelmas uni 193
    cumhuriyet uni 214
    özellerden örnekler
    beykent 208
    fatih 235
    istanbul kültür 201

bu bilgileri 2005 öss klavuzundan aldım.

SQUALLA bu puanlar bilgisayar programcılığın puanları dimi ???
    bide yazdıklarının arasında özel üniversite var , o puanlarla paralımı giriosun yoksa burslumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 12 Kasım 2005, 16:02:28 >
  • bu 2 yıllık programlama bölümlerinde eğitim nasıl gerçekten bişey öğreniliyor mu tabi adam gibi çalıştığımızı düşünerek soruyom birde hangi diller ders programında mevcut
  • . ben şuan sınıf öğretmenliği okuyorum(3.sınıf) . burayı bitirince birde bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum Allah nasip ederse..

samsunda okuyan var mı buralarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 12 Kasım 2005, 16:23:59 >
  • quote:

beykent var.

yüksek okul ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiRHoT

bu 2 yıllık programlama bölümlerinde eğitim nasıl gerçekten bişey öğreniliyor mu tabi adam gibi çalıştığımızı düşünerek soruyom birde hangi diller ders programında mevcut

bence güzel öğretim ilk sene c öğrendik sadece bu sene html, asp, xml, c#, sql öğrenicez... ilk sene bunların alt yapılarını öğrendik bu sende bu diller üzerinde yoğunlaşıcaz... eğer iyi çalışırsan gerçekten güzel bölüm bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.