Şimdi Ara

2 YILDIR GEÇMEYEN AYAKLARIMDAKİ ACI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba herkese sağlıklı günler diliyorum,

    Bundan yaklaşık 2 ay önce yürürken sağ kalçama aşırı fazla olmayan bi ağrı saplandı, sonrasında eve gittim sıcak bi duş alıp uzandım fakat doğrulamadım, zar zor ayağa kalkıp acile gittim ağrı kesici kas gevşetici vs. yaptılar ertesi gün işime gittim.

    Evet benim hikayemin başlangıcı bu şekilde. Sonrası gün MR çekildim L5-S1 sinir köküne bası yapan disk protuzyonu olann bir rapor aldım. O günden bugüne kadar ayaklarımda özellikle oturduğum zaman ayak tabanımın parmaklara yakın olan bölgesinde yanma, sızlama tarzı bir acı yaşamaktayım, bu acı uzun yürüyüşler ve oturunca olmakta ve her iki ayağımdada bunu yaşamaktayım.

    2 senedir toplamda 7 beyin ve sinir cerrahi, 3 nöroloji ( huzursuz bacak sendromu dediler parkipeks kullandım sonra değilmiş dediler, nöropatik olabilir dediler neurontin kullandım değilmiş dediler, emg çekildim iğneli iğnesiz sıkıntı yoktu temizdi raporlar)

    1 ay fizik tedavi gördüm , 7-8 seans manuel terapi (kayropraktik) tedavisi aldım yine acım geçmedi. Kan tahlillerimde temiz.

    Beyin ve sinir cerrahları parmak ucunda yürütüyor bütün bel fıtığı muayenelerini yapıyorlar bütün muayenlerde negatif tepki veriomuşum bel fıtığı olan bu hareketleri yapamaz diyorlar ama mr da var tabi fıtık.

    Her neyse ben bunları sizinle paylaşmak istedim bi umut belki referans oalbileceğiniz biyer vardır diye, gerçekten artık çok bıktım, psikolojimide bozdu bu durum iyice.

    Yaşım 28, 187 cm 80 kiloyum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.