Şimdi Ara

2 yıldır Carrefour da çalışıyorum.Soruları alayım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim burada baya büyük bi carrefour var. arka tarafta şarküteri tarafı boş oluyor genelde. ben de aldığım çükületa ve içecekleri gizlice içiyorum. yakalansam ne olur?
  • Depoda yiyip içiyormusunuz gizlice,şöyle söyleyim bendd onur markette çikolata büsküvi reyonuna bakıyordum depoya gidip hergün çikolata yemekten bıkmıştım sayım yok birşey yok bir koli alıyordum yarısını rafa dizip yarısını yiyiyordum günde 200 tl lik çikolata cips yiyiyordum abartmıyom dn pahalı olanları yiyiyordum varmı sizde böle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse79 -- 30 Temmuz 2015; 12:29:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Sabah 8 de açılıyor.Orda 8 e çeyrek kala yada 10 kala olursan iyi olur.Öğlenci iseniz saat 1 de iş başı yapıyorsunuz ancak 10 dakika önceden hazır olursanız iyi olur.Akşam da 10 da çıkıyoruz.9 saat çalışıyoruz.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashKill -- 30 Temmuz 2015; 12:29:09 >
  • FlashKill kullanıcısına yanıt
    Bende mecburi başka içeceklere yöneliyorum. Kolay gelsin bu arada

• Patenli abla varmi sizdede?

• quote:

Orijinalden alıntı: netstat

bizim burada baya büyük bi carrefour var. arka tarafta şarküteri tarafı boş oluyor genelde. ben de aldığım çükületa ve içecekleri gizlice içiyorum. yakalansam ne olur?
    @EnesCimen
    Depo seni bekler evlat.

@jesse79
    Malesef öyle bir durum olmuyor.Her taraf kamera dolu.Ancak iade ye kalkacak bi çikolata filan çıkarsa yarısını yer koyarım.Her üründe yarısını yerim yani.Tam yersek başımız ağrıyabilir elbet.
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Genellikle büyük carrefourlar da olur.Bizim mağaza küçük.
    Ya kamera elvet var heryerde kamera var artık ama kimse bakmıyor onlara sabahtan akşama kadar , benim reyonda atıyorum mjoy çikolata bitmiş bu en pahalı olanıydı tanesi 2 tl depoya gidiyordum 2 kutu bir bademli bir antep fıstıklı sepete koyup yukarı çıkartıyordum çıkartırken kutuyu açıp yiyiyordum bir kaç tane kalanı rafa diziyordum kim sayıcak anasınonsatayım colası fantası ne bulursak yiyiyorduk miğde çöplük gibi olmuştu markette çalışmanın burasını seviyom bir kere %100 tamamen et olan kangalı 35 tl olan sucuğu 2 kişi bölerek 10 saniyede yedik 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse79 -- 30 Temmuz 2015; 12:37:03 >
  • jesse79 J kullanıcısına yanıt
    Sayım olunca açıkları çıkıyor ve olan müdürlere oluyordu bizde.Yine de dikkat edilmesi gereken bir unsur.
  • Çalışma standartlarınız neler mesela ? Bir zaman market işinde bende çalışmıştım açıkcası ve biraz zorlanmıştım, bu devirde kolay iş yok zaten.
    Kolay gelsin sana dostum
  • uachony indispensable kullanıcısına yanıt
    Burası yeni açıldığı için birazcık rahatız.9 saat çalışıyoruz ve bir buçuk saat molamız var.Şuan için ürünleri düzeltiyorum ve ürün getirip raflara diziyorum.Birde süt ürün dolabını bana verdiler SKT lere bakıyorum.Ara sıra kasaya bakıyorum.Zaman çok hızlı geçiyor cidden.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashKill -- 30 Temmuz 2015; 12:48:39 >
  • Carrefour israil mali.Israile hizmet ediyorsun kardesim.

• yani sabah gitsen 5te çıkıyor musun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İyi memnunsan çok sevindim senin adına. Biraz çalışıp cebine para girer en azından. Sokaklarda boş boş gezmektense helal para kazanmak gibisi yoktur.
    9 saatte bir markete göre ideal hem çalışanlarda seviyeli olur diğer market zincirleri ortamına bakılırsa Carrefourda. Biraz takıldıktan sonra ileride sana daha iyi bir gelecek sunabilen bir sektöre geçiş yapabilirsin. Çalıştığın sektörü sadece geçiçi olarak gör bana kalırsa.Şuan için keyfini çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

yani sabah gitsen 5te çıkıyor musun

@Faıthful
    Hocam ben cebimde ki paraya bakarım.

@The Arc Reactor
    Evet 5 de çıkıyoruz.
  • Ayda bir kerede olsa hiç ürün almıyor musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çin ejderhası -- 30 Temmuz 2015; 13:00:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayan kasiyerler normalde de bu kadar nazikler mi yoksa sadece müşterilere karşı mı hoşgörülüler? Yani kasaya geçince rol yapmaya falan mı başlıyorlar anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

Bayan kasiyerler normalde de bu kadar nazikler mi yoksa sadece müşterilere karşı mı hoşgörülüler? Yani kasaya geçince rol yapmaya falan mı başlıyorlar anlamıyorum

@uachony indispensable
    Teşekkür ederim.

@çin ejderhası
    Ben alıyorum hocam.Sonuç da orası market.

@The Mcp
    Sonuç da müşteriye iyi davranmak lazım.Normal de öyle olanı da var, rol yapanı da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

Bayan kasiyerler normalde de bu kadar nazikler mi yoksa sadece müşterilere karşı mı hoşgörülüler? Yani kasaya geçince rol yapmaya falan mı başlıyorlar anlamıyorum

Her markette gidiyorum kasiyerler rol yapıyor eğlenceli olsun diye

• parası iyimi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.