Şimdi Ara

2 yıl önce beğendiğim bir botu 300TL diye alamamıştım şimdi aynı bot 700TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl önce beğendiğim bir botu 300TL diye alamamıştım şimdi aynı bot 700TL olmuş

• 2 yıl daha bekle ucuzlar.
  • Küçükken ben de para biriktiriyordum salak gibi sonra pahalilasiyordu şimdi para varken acimiyorum direkt yapıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xentios

2 yıl daha bekle ucuzlar.
    Suç benim yani aynen karşim zaten kıskanıyorlar bizi doğru
  • Harley mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

Harley mi
    Timber
  • benim giydiğim botun topuk arkasındaki süngeri çıktı, önayağın ortası aman nasıl anlatacağımı bilemedim yırtık pırtık kullanıyom işte çok yürüyünce ayağım altı yara oluyo yırtık olduğu için çok sürtüyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende şimdi al 2 sene sonra 1750 olur

• Afrikadaki çocukları düşün, onlar yiyecek yemek bulamaıljdalkjsdlıjdzçdjwd alawjdıla
  • Bir bota 300 de verilmez 700 de altı üstü bot lan 100 liraya da alsan giyersin 3-4 yıl ki giyen tanıdıklarım var sırf marka diye bota 300 lira veriyorlar şaka gibi lan

• quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

Bir bota 300 de verilmez 700 de altı üstü bot lan 100 liraya da alsan giyersin 3-4 yıl ki giyen tanıdıklarım var sırf marka diye bota 300 lira veriyorlar şaka gibi lan
    100 liraya su geçirmez, rahat edecek bir ayakkabı bul bot mot farketmez isterse terlik olsun giyerim.
  • Harley bot almayın... Valla bacağımı kaldırmaya üşeniyorum. Hafif bişeyler alıp geçin.
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    Deriden mağazasında 1-2 yıldır 1000 TL üzerinde fiyata satılıyor. Güvenli olması açısından orayı tercih ediyorum. Bildiğim kadarıyla Deriden, Timberland'in buradaki resmi satıcısı. 700 TL'ye nerede satılıyor bilmiyorum ama iyi fiyat.

İndirimde 1.039,00 TL
    Deriden
    Timberland Erkek Outdoor Bot 27097 6IN AUTHENTIC BROWN
    https://www.deriden.com.tr/urun/timberland-erkek-outdoor-bot-27097-6in-authentic-brown

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Deriden mağazasında 1-2 yıldır 1000 TL üzerinde fiyata satılıyor. Güvenli olması açısından orayı tercih ediyorum. Bildiğim kadarıyla Deriden, Timberland'in buradaki resmi satıcısı. 700 TL'ye nerede satılıyor bilmiyorum ama iyi fiyat.

İndirimde 1.039,00 TL
    https://www.deriden.com.tr/urun/timberland-erkek-outdoor-bot-27097-6in-authentic-brown
    9.90 kargosu var alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

İndirimde 1.039,00 TL
    Bu deridenin sahibi şu bilzerian taha özerin değil miydi ?
    Bu arada aynısını 11 11 de 780'E görmüştüm

• Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    Sahibi kim bilmiyorum hocam. Cevahir AVM'deki mağazasından ihtiyacım olduğunda alışveriş yapıyorum o kadar.
  • Ekonomimiz çok iyi yönetiliyor arkadaşım provakasyon falan mı yapıyorsun ?
  • Çektim altıma 50 liralık mis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.