Şimdi Ara

2 Yıl 4 Aylık Sevgilimden Ayrıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 yaşındayım hayatında ilk kez bu kadar uzun süren bir ilişkim olmuştu. Napsam bilmiyorum. Uzun süreli ilişkisi biten insanlar napıyor genelde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Instagram'dan fotoğraflarını siliyorum. Sonra millet anlıyor tabii. Bir müddet sonra ara sıra yazan bazı kızlar sık sık yazar oluyor. İçlerinden güzel olanıyla çıkıyorum. Çünkü yatağımı sıcak seviyorum.
  • geri donersiniz bence ama cikar yolu yoksa ilk 1 ay ruh gibi gezersin abi sonrasinda duzelirsin herhalde

• Uzun ilişkiler bitince sıkıntılı oluyor biraz. Aşkı sevgiyi geçtim alışmışlık oluyor ve hayatının her anında bir eksiklik hissediyorsun ilk bir kaç ay boyunca. Kendine hobi bulman veya kafanı meşgul edecek başka kız bulman lazım
  • Tekrar bir araya gelme mümkün değil ise, ona ait ne varsa ortadan kaldır sorun çözülür
  • Aldatıldığımdan şüphe ettiğim için ayrıldım. Baya sert bi ayrılık oldu. Şu an zaten uzun dönem askerlik yaptığım için alışkanlıklarımız köreldi sayılır. Kendime kitap alıp meleğe yönelik çalışmalar yapmak istiyorum. Ama bu yaştan sonra başka ciddi ilişki yaşayabileceğim istediğim gibi birisini bulabilir miyim onu düşünüyorum.

• Hocam benim 3 senelik ilişkim bitti 7 ay önce. İlkte bi boşluğa düştüm tabiki, sonra ben bidaha ciddi bişey istemiyorum dedim de şimdi yine bi kızla çıkmaya başladım o da ciddi olcak gibi. Valla benim yapım böyle 1 2 ay takılıp bırakamıyorum bakalım nolcak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..
    12 yıl önce açıldı
    2.5 senelik ilişkim bitti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Algorithmus kullanıcısına yanıt
    2 Yıl 4 Aylık Sevgilimden Ayrıldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algorithmus kullanıcısına yanıt
    Bizim hiç instagramda fotoğrafımız yoktu. :')

• olay nasıl oldu hocam anlat ben uzun ilişki uzmanıyım
  • 1 ayda geçer diyenlere inanma, 1 sene oldu 3 senelik ilişkim biteli aklıma gelmediği bir günüm bile olmadı şuana kadar. Onunlayken yaptığım şeylerden artık tat almamaya başladım.Ama aldatılma olayı varsa bu seni daha iyi iyileştirebilecek bir etken olabilir.Geçmiş olsun dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Algorithmus

Instagram'dan fotoğraflarını siliyorum. Sonra millet anlıyor tabii. Bir müddet sonra ara sıra yazan bazı kızlar sık sık yazar oluyor. İçlerinden güzel olanıyla çıkıyorum. Çünkü yatağımı sıcak seviyorum.
    Sonra bir uyanıyorsun, donda ıslaklık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Hocam benim 3 senelik ilişkim bitti 7 ay önce. İlkte bi boşluğa düştüm tabiki, sonra ben bidaha ciddi bişey istemiyorum dedim de şimdi yine bi kızla çıkmaya başladım o da ciddi olcak gibi. Valla benim yapım böyle 1 2 ay takılıp bırakamıyorum bakalım nolcak.
    benim de 4 yıllık ilişkim bitti 2 ay önce, o bitirmek istedi sıkılmış, eskisi gibi hissetmiyormuş filan, çok fena boşluğa düştüm. Ciddi bir ilişki uzun süre ben de istemiyorum ama aynı senin gibiyim biri olursa yine ciddi olur diye korkuyorum, yapımda yok takılıp ayrılmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

1 ayda geçer diyenlere inanma, 1 sene oldu 3 senelik ilişkim biteli aklıma gelmediği bir günüm bile olmadı şuana kadar. Onunlayken yaptığım şeylerden artık tat almamaya başladım.Ama aldatılma olayı varsa bu seni daha iyi iyileştirebilecek bir etken olabilir.Geçmiş olsun dostum.
    Allah bilir onun aklına 1 ya da 2 kere gelmişsindir. Bu kadar abartma hocam git yeni avlar peşinde takıl saplantı haline getirme.
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim ağzım yandı bir kere.Kimseye o gözle bakmamaya karar verdim, biz sevdikçe biz iyi oldukça ağzımızın içine ettiler.Bu saatten sonra düşerse bir şeyler ihtiyacımı görür yoluma bakarım.

• Geçen hafta 3 yıllık ilişkim bitti hiç bir şey hissetmiyorum. Yeni erkek arkadaş edinmiş zaten. Düşünmek bize yakışmaz

• Ona ait ne varsa siliyorsun.Telefon numrasını da engelliyorsun.Daha sonra façede ilişkisi bitti diye yayın ediyorsun hoop mesajlar yağmaya başlıyor.Başka biriyle takıldığın zaman en geç 1 hafta içerisinde unutuyorsun ve hayata devam ediyorsun.

Bu kadar da şaapmayın hocam.Şu zamanki ilişkiler gerçek ilişki değil maalesef.Herkesin ya bir menfaati var ya da zaman geçimelik ilişki arıyorlar.Finlandiyalı kız arkadaşım var kafam rahat

İmkanınız varsa yabancı sevgili yapın.Hiç değilse ne olduğu belli hocam.
  • Önümüzdeki iki ay sürecinde zaman yavaşlayıp, hayat anlamsızlaşacak. Fakat şunu bilmelisin ki öldürmeyecek eksiltecek yaralayacak ama öldürmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Yok hocam benim ağzım yandı bir kere.Kimseye o gözle bakmamaya karar verdim, biz sevdikçe biz iyi oldukça ağzımızın içine ettiler.Bu saatten sonra düşerse bir şeyler ihtiyacımı görür yoluma bakarım.
    Bence yapma hocam 40 -50 yaşına gelince karı kız peşinde koşacak halin yok işte yapacaksan şimdi yapacaksın. Kendine bu şekil ceza verme ha gidip ciddi de düşünme anlatabiliyor muyum yani 1-2 eğlenir başkasına geçerim kafasıyla takıl. Ben de önceden çok ciddiye alıyordum böyle mevzuları ama baktım hiç gereği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algorithmus

Instagram'dan fotoğraflarını siliyorum. Sonra millet anlıyor tabii. Bir müddet sonra ara sıra yazan bazı kızlar sık sık yazar oluyor. İçlerinden güzel olanıyla çıkıyorum. Çünkü yatağımı sıcak seviyorum.
    Şu mübarek ramazan akşamı beni güldürdüğün için teşekkür ediyorum allah seni daim kılsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.