Şimdi Ara

2 x24 pinlik güç kaynağı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tek güç kaynağından iki bilgisayar çalıştırmak istiyorum araştırdım ancak faxconn un efsanelere konu olmuş bir modeli dışında böyle bişey bulamadım, ufak modifiyeyle böyle bişey elde eden/kullanan var mı?

• kesinlikle öyle bişi tavsiye etmem en ufak bi arızada hem 2 sistemide yakarsın hemde hepsine yetecek güçte bi pwer balana kadar aynı paraya 2 tane babalar gibisini alırsın
    bence sakın deneme mantıklı diil yaw
  • tek sistem 300w güç çekse iki sistem 600w güç çeker sana enaz 600w güç kaynağı gerek 600w güç kaynağına verilecek para ile rahatlıkla 2 tane 300w güç kaynağı alınır diyelim elinde 600w güç kaynağın var modiye etmen için kabloları kesip tekrar birleştirmen lazım bu da bilgi beceri ister diyelim yaptın bu seferde bilgisayarların ikisini aynı anda açıp kapatman gerecek kısacası olabilir gözükmüyor ne yapmak istediğini tamam olarak anlatsan belki yardımcı olabiliriz
  • söyledikleriniz doğru ama bilmediğiniz kısım iki sistem 300w lık değil birisi 8800gt+4200+3hdd diğeri ise usb diskten açılan bi windows bide işlemci amd2600 başka bişeyi yok şimdi düşünceleriniz değişti mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.