Şimdi Ara

2. Tercihler Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba Arkadaşlar 1. Tercihlerde yerleşemedim 2. Tercihelri yapıcam boş kontenjanlar açıklandı bi arkadaşım puanından yüksek yer yazdığın zaman çıkmıyor dedi ünv almıyormuş 313 puan aldım mf 3 ten istedigim yer 317 puan yazarsam çıkma ihtimali varmı veya yazılabiliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O arkadaş ben miyim la ?

Azman

• Evet gray hat

• yazamazsın kardeşim, yazsan da gelmez çok nettir bu kılavuzun linki forumda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

yazamazsın kardeşim, yazsan da gelmez çok nettir bu kılavuzun linki forumda var.

Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

yazamazsın kardeşim, yazsan da gelmez çok nettir bu kılavuzun linki forumda var.

Yüksek yer yazarsam yani ölü tercih yaparsam kont olduğu puanim tutmadigi halde okul puanim kırılmaz ve otomatik olarak yerlesemem başka hiçbir sorun çıkmaz dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

yav yüksek yer niye yazıyosunuz çıkmaz işte kesin çıkmıyor kural bu

Bu durumda okul puanı kırılması söz konusu olur mu ? Tercih listemi tamamen iptal edemedm cnku

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Puanınızdan yüksek yer zaten isteseniz yazamazsınız başvuruyu onayla kısmına basınca hata veriyor buraları tercih edemezsiniz diye. Sadece taban puanı tutan yerleri ve puansız yerleri yazabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polarizasyon

Puanınızdan yüksek yer zaten isteseniz yazamazsınız başvuruyu onayla kısmına basınca hata veriyor buraları tercih edemezsiniz diye. Sadece taban puanı tutan yerleri ve puansız yerleri yazabilirsin

Peki ben tercih yapsam 1 yer yazsam sadece parayi odemesem tercihim iptal edilir dimi bide hiçbir sorun çıkarmaz bu bana obp vs kırılmaz dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lys40

quote:

Puanınızdan yüksek yer zaten isteseniz yazamazsınız başvuruyu onayla kısmına basınca hata veriyor buraları tercih edemezsiniz diye. Sadece taban puanı tutan yerleri ve puansız yerleri yazabilirsin

Peki ben tercih yapsam 1 yer yazsam sadece parayi odemesem tercihim iptal edilir dimi bide hiçbir sorun çıkarmaz bu bana obp vs kırılmaz dimi

bir okula yerleşmediğin sürece okul puanın kırılmaz kardeş
  • İptal edilir de onla uğraşmak yerine direk tercihinizi silin ösymden
  • quote:

İptal edilir de onla uğraşmak yerine direk tercihinizi silin ösymden

Çok uğraştım silemedim ilk tercih boş bırakılamaz diyor yüksek yer yazıp ölü tercih te yapamadm obp vs bişey olursa diye korktm bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Lys40

quote:

İptal edilir de onla uğraşmak yerine direk tercihinizi silin ösymden

Çok uğraştım silemedim ilk tercih boş bırakılamaz diyor yüksek yer yazıp ölü tercih te yapamadm obp vs bişey olursa diye korktm bende

?

• Bir yere yerleşmediğiniz sürece sıkıntı çıkmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.