Şimdi Ara

2 tane windows 7 ultimate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biri desktop biri notebook olmak üzere içinde windows 7 64 bit ultimate işletim sistemi olan iki bilgisayar var ve bu bilgisayarlarla hiç bir şekilde ev ağı kuramadım...Windows bu bilgisayar ile ev ağı kuramıyor diyor ne yapmam lazım

• Ağ kurmak için hangi işlemleri yaptığını yazar mısın
  • Desktop bilgisayardan ev ağı kurdum şifresini kaydettim sonra notebook bilgisayardan ağa bağlan dedim şifreyi girdim ama windows bu bilgisayar ile ev ağı kuramıyor dedi.

Not:desktop bilgisayarda daha once baska bir modem vardı ve o modemle sorunsuz ev ağı kurabiliyordum fakat o modem bozulunca yeni modem aldım ve ev ağı kuramamaya başladım sizce format atayımmı yoksa başka bir çözümü olabilr mi ?
  • İkisininde çalışma grubu EV-Ağı olması lazım. İnternete ilk bağladığında Ortak Ağ- Ev ağı vs gibi bir seçenek geliyor ikisinide aynı ağ grubunda yapıp bağlanmak istediğiniz bilgisayarı paylaşıma açın. Yoksa bağlanamama gibi sorunlar ortaya çıkıyor.
  • Aynen dediğin gibi yapıyorum şifreyi soruyor şifreyi giriyorum ama bağlanmıyor
  • arkadaşlar desktop a format attım ama gene olmadı delirmek üzereyimm
  • modemden de olabilir, resetleyip ağ ayarlarınızı tekrarda kurmayı dener misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    12 ay önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavigezegen

modemden de olabilir, resetleyip ağ ayarlarınızı tekrarda kurmayı dener misiniz?

hocam zaten bu modemi almadan once bağlanabiliyordum sıkıntı yokdu sence modem mi bozuk yoksa bir iki ayar mı yapmak lazım ?
  • sorun devam ediyor mu halen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineermann

sorun devam ediyor mu halen?

malesef devam ediyor bir türlü bağlantı kuramadım 2 bilgisayar arasında ama kablolu ve wifi sıkıntısız calısıyor
  • bi pc den deneme diye bi klasor acin ve paylasima acin

sonra diger pc den sunu bi deneyin

adres cubuguna

//diger pcnin adi/deneme yazin ve enter a basin...

bazen normal yolla paylasilan kolasore girilmediginde bu yolla girilme ihtimali yuksk.. ben defalarca karsilastim...
  • quote:

bi pc den deneme diye bi klasor acin ve paylasima acin

adres cubuguna

bazen normal yolla paylasilan kolasore girilmediginde bu yolla girilme ihtimali yuksk.. ben defalarca karsilastim...

yok olmuyor ya off
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaqok

quote:

bi pc den deneme diye bi klasor acin ve paylasima acin

adres cubuguna

yok olmuyor ya off

• uppp sorun çözülmedi
  • Denetim Masası > Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları >

Gelen pencerede Bilgisayar Adı sekmesinde Değiştir butonu ile yeni bir ağ adı tanımla. ( restart gerektirir.)

iki bilgisayarında da aynı adımları uygula. ağ için yeni bir şifre oluşturursun. Ağ oluşturduktan sonra ilk oluşturduğun bilgisayarda ev ağı seçeneklerinde

Paylaşımı aç
    Ağ bulmayı aç
    Dosya ve yazıcı paylaşımı aç
    Medya paylaşımı tercihine kalmış

Önemli: Parola korumalı paylaşımı kapat

Bu işlemlerden sonra diğer bilgisayarından ağa katılmayı denersin. sonuçları yazarsın.

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanCo -- 21 Ocak 2013; 18:38:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErkanCo

Denetim Masası > Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları >

Gelen pencerede Bilgisayar Adı sekmesinde Değiştir butonu ile yeni bir ağ adı tanımla. ( restart gerektirir.)

iki bilgisayarında da aynı adımları uygula. ağ için yeni bir şifre oluşturursun. Ağ oluşturduktan sonra ilk oluşturduğun bilgisayarda ev ağı seçeneklerinde

Paylaşımı aç
    Ağ bulmayı aç
    Dosya ve yazıcı paylaşımı aç
    Medya paylaşımı tercihine kalmış

Önemli: Parola korumalı paylaşımı kapat

Bu işlemlerden sonra diğer bilgisayarından ağa katılmayı denersin. sonuçları yazarsın.

kolay gelsin.

dostum modemi garantiye yolladım komşunun kullanmadıgı modemi aldım hiçbir ayar yapmadan direk ev ağını kurdu :/ modem bozuk heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.