Şimdi Ara

2 Tane Telefon Alacam.Ne Tavsiye Edersiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 ytl bütçem var ve iki tane cep telefonu alacam.Uzun süredir araştırıyorum ve nokia 2630 ile 6230i hoşuma gitti.Bataryasının uzun süre gitmesi benim için önemli.Bu konu da sizin de görüşlerinizi almak istedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

• W810 ve W810i
  • Raks 668
    ve
    Raks 668
    250x2=500ytl ;)
  • 2630 yerine 3110c öneririm. Bekleme süresi, harici hafıza (micro sd), 1.3mp kamera, s40 v.3 özellikleri 2630a göre artıları. fiyat farkı da dişe dokunur değildi hatırladığım kadarıyla.
  • ben olsam ki ben değilim
    iki tane sx1 alırım üstede para kalırdı iyi de olurdu vala
    ama ben deilim işte ya
  • ben olsam bir tane motorola w180 alırdım.yeni çıktı şarjı süper ve de kibar tel.tek özelliği de şarjı ve fm radyosu zaten.fiyatı da belli değil ama 150tl nin altında olacaktır muhtemelen.bunun dışında ikinci amiral telefon olarakta motorola K1(350tl) ya da motorola L9(300tl) alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 29 Kasım 2007; 3:51:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sentinel_85

ben olsam bir tane motorola w180 alırdım.yeni çıktı şarjı süper ve de kibar tel.tek özelliği de şarjı ve fm radyosu zaten.fiyatı da belli değil ama 150tl nin altında olacaktır muhtemelen.bunun dışında ikinci amiral telefon olarakta motorola K1(350tl) ya da motorola L9(300tl) alırdım.

motorola w180?? motoroladamı walkman serisi telefon çıkarıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 29 Kasım 2007; 9:05:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2630 güzel bir tercih olacaktır ince hafif ve kullanışlı bir telefon yalnız 6230i artık eskidi onun yerine 6300 almanız daha mantıklı olacaktır
  • yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar
  • N73
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

quote:

Orjinalden alıntı: Sentinel_85

ben olsam bir tane motorola w180 alırdım.yeni çıktı şarjı süper ve de kibar tel.tek özelliği de şarjı ve fm radyosu zaten.fiyatı da belli değil ama 150tl nin altında olacaktır muhtemelen.bunun dışında ikinci amiral telefon olarakta motorola K1(350tl) ya da motorola L9(300tl) alırdım.

motorola w180?? motoroladamı walkman serisi telefon çıkarıyo

motorola da w serisi uzun zamandan beri var.bu seri de uygun fiyatlı alt seviye tellerini sunuyor.özellik olarak ise genelde pil performansı uzun oluyor .bazılarında ise fm radyo ve vga falan yer alabiliyor.bence motorola nın bu serisi diğer markaların alt seviyelerinden daha avantajlı.nedeni ise alt seviye olmasına rağmen malzeme kalitesinin ve tipinin gayet iyi olması.diğer markaların mesela se j serisi nokia 26 bilmem ne oyuncağa benziyor insan cebinden çıkarmaya az da olsa utanıyor.

bu arada hemşehriyiz gardaş ben de Malatya'lıyım

• espri yaptığının da farkındayım tabi.bilgilendirmek amacıyla yaptım bu açıklamayı
  • SAMSUNG X160 - 120 YTL
    NOKIA 6300 - 380 YTL

Bu ikiliyi bi kombine yapabilirsin :) , Nokia 6300 fiyatına göre çok iyi bi telefon bence , x160 ı da az kullandığın veya sadece mesaj ve arama yapmak için kullanabilirsin ki x160 ın görüntüsüde vasat değil yani
  • Sony Ericsson W810 + Motorola L6
  • 6300+w810i
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALph1940

6300+w810i

ikisi 350+340=690 galiba ikisini de ikinci el düşünerek yazmışsın
  • İkinci el heralde dimi hocam
    quote:

Orjinalden alıntı: ALph1940

6300+w810i
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

N73

baba adam 500 ytl ye iki tane diyo senin o dediğinden 1 tane bile etmiyo 500 ytlye
  • 2 telefonunda aynı olması mantıksız bence. Biri 100 YTL diğeri 400 YTL olursa daha iyi olur. Ben olsaydım 2 tane orta halli tel alacağıma 1 tane iyi 1 tane ucuz küçük bir telefon alırdım..
    Sony Ericsson K550i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 30 Kasım 2007; 18:20:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.