Şimdi Ara

2 tane nvidia geforce 7800 BU NEDIR ARKADAŞLAR 2 TANEMI CIKTI.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. geforce 7800

BUNLARDAN HANGISI IYI ARKADAŞLAR ARKADŞAIM GELICEK ISTEDIGIM BIRINI ALICAK HANGISINI ALIYIM ???

• NEDEN BUKADAR ŞAŞIRDIN Kİ.
    birisi leadtek marka birisi xfx
    ama ikisinide aynı anda almanı tawsiye etmem. sli olmaz.
    aynı marka al sli yapacaksan
    xfx al bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 30 Haziran 2005, 15:11:55 >
  • İkisi aynı kart hiç bir fark yok bildiğimiz 7800 Gtx.Ayrıca bu kartlar çok pahalı ya o kadar para verilirmi bir ekran kartına bence bir 6800 Gt al işine yarar senin kaç senede kullanırsın.
  • ikisi de aynı abi..biri leadtek biri xfx..ama hangi marka olsun dersen leadtek derim
  • demek slı 7800gtx geliyo dh a.Onlar aynı kart sadece üreticileri değişik ama ikiside 7800gtx.Hangisinin tipini güzel geliyosa onu al çünkü hiçbir fark yok ama slı için ikisininde aynı marka olması gerekir.7800GTX SLI ha ağzımın suyu akmaya başladı ya
  • arkadaşlar marka farklılığı dırek kalıteye yansız naıl aynı fıyat arkını gormedınız sanırım .. Pls yardım..
  • arkadaşlar benım anakart bu arada DFI - LANPARTY NF4 SLI-DR .. Bu pci ekran kartı takılıyor demı ? saygılar birde agp dede sli olayı varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amd6000+ 4 gb ram sistem bi tuhaf?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakartına pci express ekran kartlarını takabilirsin.Agp ekran kartlarıyla sli yapılamıyor ancak 5 sene önce pci arabirimli olan voodoo kartlarla sli yapabiliyorduk,tabi agp'nin gelmesiyle sli baltalanmıştı ve bir daha asla olmayacak zannediyorduk(keşke olmasaydı).
  • arkadaşlar hangısını alıyım help ......
  • XFX GF7800 GTX Kalite Marka...
  • fiyat farklarına baktınız mı ? birde arkaşlar herkes bır seyd ıyor PLSSS neden o kmarkayı sectıgınız ı soyelrsenız cok mutlu oluum....
  • gainward al sen bulursan kafan karışsın az daha :)

xfx gainward evga Türkiye de karşılaşılmayan ama farklı tasarımlarıyla performans kartları üreten firmalar. Özellikle gainward bu konuda oldukça başarılıdır ki bi o kadar da pahalıdır. 6800gt leri piyasadaki tüm 6800 ultralardan pahalıydı zaten uzun bir sürede ultra çıkarmadı zaten ultradan hızlı kartlar üretmişti son durum ne bilmiyorum :)

Hangisini seçersen seç en ufak bir talihsizlik de elinde kalacak biliyorsun değil mi ben senin yerinde olsam buradan asus 6800 ultra alırdım garanti konusunda da içim rahat olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 30 Haziran 2005, 16:36:01 >
  • ay yter arkadaşlar o riski göze alıyorum HANGISINI ALMALIYIM BIR ALLAHINKULU YARDMCI OLSUN KI HEM NEDEN SORUN CIKARSA ELIMDE KALSIN ADMALARA GONDERIRIM ..
  • xfx i al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 30 Haziran 2005, 16:44:36 >
  • ya al diyolar işte alsana daha ne desinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay16

ya al diyolar işte alsana daha ne desinler

+1
  • xfx 7800gtx kesinlikle bunu al
  • oke arkadaşla konuşuyorum bun sipariş verıcem arkadaşa ama ınanın hala hangı marka tr de populer olucak bılmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.