Şimdi Ara

2 tane ayrı Client yapmak mümkün müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem West Hemde TR için 2 tane ayrı client yapılabilir mi? Yapılırsa nasıl yapılır yardım edebilir misiniz?

• Sen oyunu oynamıyordun hani?

Neyse o oyunun dosyalarını başka bir yere kopyala güncellemesini yap. Hangisine gireceksen oradan gir.
  • Oyunun dosyalarını farklı bir klasöre kopyala, tekinden launcher'ı TR, diğerinden nereye atcaksan oraya at.
  • Bütün klasörü başka bir dizine toplayıp yeni bir kısayol yaratıcaksın hangisinin Tr hangisinin west olmasını istiyorsan ona göre patch atıcaksın.
  • mümkünlü'de her şey mümkün
  • kınayt terk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

Sen oyunu oynamıyordun hani?

Neyse o oyunun dosyalarını başka bir yere kopyala güncellemesini yap. Hangisine gireceksen oradan gir.

Evet oynamıyordum. Ama bir iki kere maç atmaktan bir şey olmaz değil mi? ( Bu sözün sonunu herkes biliyor. )

Neyse teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

quote:

Evet oynamıyordum. Ama bir iki kere maç atmaktan bir şey olmaz değil mi? ( Bu sözün sonunu herkes biliyor. )

Neyse teşekkür ediyorum.

bu bölümün en esaslı adamı sensin bilmiyorum içimden geldi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kobuleti knezligi

quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

quote:

Neyse teşekkür ediyorum.

bu bölümün en esaslı adamı sensin bilmiyorum içimden geldi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bölge seçten istediğin zaman tr yi istediğin zaman başka sw yi seçip oynayabilirsin ????
  • O değilde aynı anda 2 tane lol açabilirmiyiz kendi oyunumu spectate den izleyip bütün mapı görmek istiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

O değilde aynı anda 2 tane lol açabilirmiyiz kendi oyunumu spectate den izleyip bütün mapı görmek istiyorum .

3dk geride nasıl olsa yararı olmayacak
  • O dediğiniz olmuyor arkadaşlar, yani deneyip mi söylediniz bilmiyorum ama TR beta döneminde denediğimde olmamıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.