Şimdi Ara

2. Şans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaş ben lojistik mezunuyum. Ve iş imkanları bakımından bu bölümden pek yarar göremedim açıkcası.

tekrar sınavlara hazırlanmaya karar verdim ama bu tercih benim için önemli olucak anlayacağınız.

Devlet olsun özel sektör olsun. kolay atanabileceğim veya özelde iş bulabileceğim bi bölüme ihtiyacım var. Sağlık okumaya karar vermiştim ama 2 senedir bölümlerin artan kontejyanlarından dolayı yığılma başladığını söylüyorlar ne düşünüyosunuz bu konu hakkında ?

• Sağlıkta eksik halen çok fazla. Öyle olmasaydı KPSS atamalarında 90 ve üzeri puanlarla atanırlardı, açılan kadro sayısı 5-10'u geçmezdi.

Tüyoyu da vermiş olduk. KPSS atama puanları ve açılan kontenjanlar sana fikir verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda4

Sağlıkta eksik halen çok fazla. Öyle olmasaydı KPSS atamalarında 90 ve üzeri puanlarla atanırlardı, açılan kadro sayısı 5-10'u geçmezdi.

Tüyoyu da vermiş olduk. KPSS atama puanları ve açılan kontenjanlar sana fikir verebilir.

:) doğru diyosunda bazı üniversiteler maddi desteği arttırmak adına sağlık bölümlerine yöneldiği haberleri var ortada korkuttu beni biraz :) fazla mezun verirse yığılma olur 4 sene icinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelaB0ss -- 15 Temmuz 2014; 0:27:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.