Şimdi Ara

2 Saat Vaktim Var Acil Kameralı Saat Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler saatlere bakarken bu saati gordum 4gb hafızası varmış sesli video çekiyormuş. fotograf ses kaydı falan dahıl. hemde su geçırmez. neyse 2 tane sorum var.

1. sızce bu saate 69tl verılırmı yanı gerçekten guzel goruntu çekermı fotograf falan. ayrıca şıkmı sız olsanız alırmısınız çin malı sahte falan olabilirmi ?

2. bu saat su geçırmez pekı su altında çekım yapılabilirmi?

beyler acıl onerılerınızı beklıyorum sızce bu saatı alayımmı yoksa daha ıyılerı varmı? bıde şıklıkta onemlı 16 yaşındayım lıselıyım sızce bu saat ıyı gıdermı bana. acıl cevap 2 saatım var kararımı vermek ıçın yoksa normal saat alıcam. sımdıden teşekkurler...

SAAT LINK ==

http://urun.gittigidiyor.com/4GB-SU-GECIRMEZ-GIZLI-CASUS-KAMERA-KOL-SAATI_W0QQidZZ44274137

• Etek altı mı çekeceksin lan?
  • WriterHuman

ne alaka herkezın aklı fesat okulda telefon yasak bare bunla çekılırız arkadaşlarla dedım bıde suyun altında cekıyorsa çekmek için...

Beyler cevap veren yardımcı olan yokmu ya
  • gizli kamera diye satıyorlar,herkez göre göre bu saati tanıyor
    gizli kamera diy ebir şey kalmıyor,sende gitmişsin en tanınan modali seçmişsin ben bunu görsem 10 metreden tanırım,git bari çelik kasa saat al,hemde takım kıyafete uyar
    bunların 1024 x 960 gibi ölçülü olanlarda çekim yaparken atlama takılma oluyor,1024 x 960 çözünürlük bilgisayara vede hafıza kartına yüksek geliyor,zorlanıyor
    bu yüzden 720 x 960 al akıcı kaydeder ve izlersin atlama takılma olmaz
    ben elektronik ticarette çalışmıştım bunları çok dener incelerdik
    suyun altında çekim yapmak için bu model idealdir aslında,çelik kasa saatler bazen su alıyor,ama su almayan modelleride varmış
    bunların yanında delik var ordan sesi kaydediyor ama su geçirmemesi için deliğin kapağı var onu takıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 15 Eylül 2011; 2:24:46 >

• böyle al

2 Saat Vaktim Var Acil Kameralı Saat Yardım
  • birde okulda aramalarda saat belli olur müdür yardımcıları görünce tanır çünkü verdiğin model tanınan model
  • lisede etek altı çekim yapcaksan tavsiye etmem
    kızların ergenliğe geçiş dönemleri aylık halleri olur birde çoğu pasaklıdır sonra ömürboyu kızlardan tiksinip erkeklere ilgi duyabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya kardeşim telefonunu alsalar ne olcak.Öğle tatilinde gider yalvarırsın biraz alırsın geri.

Ayrıca diğer iş için alıyosan göndereyim 50 lira git işini gör bulaşma okula
  • aramalarda müdür yardımcıları saati elinden alıp pc ye takıp izlerse işin biter
  • beyler noluyor konuyu nereye getırmışsınız yav yok etek altı falan derdım yok benım doymuşum artık onlar orta okul ve lıse1 zamanlarındaydı neyse

oguzhan1992

ben oyle bırsey demedım kardesım sız kendınız konuyu oraya getırdınız. saatın kamerasının gızlı olması pek onemlı değil benım ıçın.. he 50tl yollucaksan yolla fena olmaz

baris195

senın dediğin çelik guzelde benım tıpe bıraz ağır kaçıyor belkı universitede falan artık spor olması daha ıyı onerebılceğin spor varmı bu arada senın dedıgın cozunurlukte bulamadım o cozunurlukte spor bır saatı gıttıgıdıyordan lınk olarak atabılırmısın. 720 x 960 dediğin yine hd 720p oluyor dımı? guzel goruntu alırım yanı. bu arada saat mutlaka su geçırmez olsun (bıde bısey sorcam benım verdıgım lınkdekı saat seslımı çekıyor onu anlamadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 15 Eylül 2011; 6:07:01 >

• hepsi sesli çeker ama çin malı oldukları için çoğu kalitesiz ele gelebilir
  • o saatle rezil olursun. o kadar diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.