Merhaba arkadaşlar , Buraya daha disiplinli bir çalışma şeklimin oluşması için ne yaptıklarımı yazacağım.
Şuana kadar ne yaptım ; 11.sınıfın başında başladım ygs mat bitti(karekök 345 fem kö çözdüm), ygs fizik- kimya bitti(optik eksik fizikte onu yazın halledeceğim çünkü 11 fizik çok ağır geliyor) ygs biyoloji her hafta (sınavların olmadığı zamanlarda) 1 biyoloji konusu tekrar ediyorum . 11.Sınıf kimya tam(Modern Atom teorisi -kimyasal hesaplamalar-gazlar-çözeltiler gördük hepsi sağlam .) 11.Sınıf biyoloji duyu organlarını bitiridik, endokrin sinir solunum fotosentez tam (daha önce işlediklerimiz).. 11.Sınıf fizikte Tork ve dengeyi yeni bitirdik ,baya bi gerideyiz, bir tek momentum eksik diğerleri tam. 11.Sınıf matematik mantık mod 2der.denkve eşit. , trigonometri bitirdik hepsi tam . (Trigonometride apotemiye başladım Allahın izniyle bitecek 1-2 haftaya). . Buraya daha çok ne yaptıklarımdan kastım deneme netlerimi yazmayı düşünüyorum 2 hafta sonra ilk edit gelir. Diyeceklerim bukadar sınava hazırlancak arkadaşlara başarılar dilerim . *Tek sıkıntım okul sınavları ve almanca edebiyat ingilizce gibi derslerde zaman kaybetmek.