Şimdi Ara

2 PC yi birbirine nasıl bağlarız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende ve arkadaşım da laptop var biz evde bu laptopları birbirine bağlayarak call of duty ,fifa falan oynayacağız

ben bu konuyu biraz araştırdım.modem ile bu bağlantı sağlanabiliyormuş.Bende wireless modem var acaba iki pcyi ethernet kablo ile bu modeme bağlasam bağlantı sağlanmış olur mu,iki pc yi de kablosuz olarak modeme bağlansa (ikiside windows 7 ) iki pc birbirine bağlanmış olur mu sizden rica ediyorum bu konu hakkında ban bilgi verebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose_Gökhan -- 31 Aralık 2011; 19:45:57 >

• Modem üzerinden ethernet bağlantısı ile de bağlayabilirsiniz. Daha iyi olur modem üzerindeki DHCP üzerinden Ip alırlar, Ip ayarlamakla uğraşmazsınız yalnız oyunlar belirli portlardan online erişim yaptığından o portlara izin vermeniz gerekebilir.

Diğer yöntem de elle IP verip cross kablo ile ethernet üzerinden ikisini birbirine bağlayabilirsiniz.

Wireless ağ üzerinden tavsiye etmem biraz bant genişliği sebebi ile takılmalar yaşayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki PC yi aynı yerden yönetmek
    15 yıl önce açıldı
    İki PC'yi Birbirine Bağlama
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.