Şimdi Ara

2 pc arasında kaldım şuan alcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-324786-z570-core-i5-2450m-250ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=59016
    Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Numarası 2450M
    İşlemci Hızı 2.5 GHz
    İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.1 GHz
    Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Sabit Disk Kapasitesi 750 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT540M
    Ekran Boyu 15.6 inch
    Monitör Tipi LED
    Maksimum Çözünürlük 1376 x 768
    Optik Sürücü DVD±RW
    İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Bağlantı Özellikleri Bluetooth

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sd-sx142r-k53sd-core-i5-2450m-250ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-g610m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58789
    Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Numarası 2450M
    İşlemci Hızı 2.5 GHz
    İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.1 GHz
    Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB
    Sabit Disk Kapasitesi 750 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 2048 MB
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli G610M
    Ekran Boyu 15.6 inch
    Monitör Tipi LED
    Maksimum Çözünürlük 1376 x 768
    Optik Sürücü DVD±RW
    İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr
    Ağırlık 2.6 Kg
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Bağlantı Özellikleri Bluetooth

Lenovoyu sipariş ettim net üzerinden ama çok sıkıntılı durum , tavsiye edebilceğiniz başka pc ler varsa yazın lütfen , ve vatanın kargosu ne kadar iyi kac günde gelir bi sıkıntı olurmu cok pinpirikliyim bu konularda :/
    yorum yapan herkese teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sconosciuto -- 10 Mart 2012; 15:44:29 >

• lenovonun fiyatı çok iyiymiş ama konunun yeri burası değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 'Nomad -- 10 Mart 2012; 15:50:18 >
  • arkadaşlar artılarından eksilerinden bahsettim. herkes i5 son işlemci üstünde üst seviye modellerde tek olan 7200 rpm hızlı harddisk üstüne yüksek harddisk kapasitesi aliminyum kasa gibi güzel özellikler + 2 gb paylaşımsız ekran kartını görünce kapanyalı fiyatına hayret ediyor evet bende ilk başta öle kalakaldım süpermiş fiyatına göre die. ama iyi inceleyin. eğerki ben oyun oynamam photoshop veya aşırı görsellik isteyen şeylere ihtiyacım yok diyorsanız alın o fiyata çok iyi bi performans verir. fakat ekran kartı benim için önemli diyorsanız. w7 home piremium ve 1 GB dahi olsa en az 128 bit olan GT540M GT550M GT555M gibi modelllere bakın. bu laptoptaki GT610M ismine aldanmayın sonra çıkan illa daha üstün özellikli değildir. araştırırsanız GT610M ekran kartının eski GT520M ekran kartının revize hali oldugunu özelliklerinini onunla aynı oldugunu göreceksiniz. umarım yararlı olur söylediklerim. ( yorum asusun modelıne )

ekran kartından dolayı lenova tercıh edebılrsın

• herkes asus u öneriyo , tabi bende asus tan yanayım ama ekran kartı cok kötü diyolar asus için , hala vakit varken daha iyisi varsa lütfen bilgilendirin beni ,bilgiye açım ben medya özelliklerinden yanayım tabi , ama asusun özellikleri bakımından çokta eksik bi tarafı olmasın istiyorum usb3 tarzı kücük şeyler değil ama o şekil cok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sconosciuto -- 10 Mart 2012; 16:00:56 >

Orijinalden alıntı: nıggaa

...unutma seytan ayrıntıda gızlıdır ..

dostum beni paranoyaya sürüklediğinin farkındasındır umarım

arkadaşlar artılarından eksilerinden bahsettim. herkes i5 son işlemci üstünde üst seviye modellerde tek olan 7200 rpm hızlı harddisk üstüne yüksek harddisk kapasitesi aliminyum kasa gibi güzel özellikler + 2 gb paylaşımsız ekran kartını görünce kapanyalı fiyatına hayret ediyor evet bende ilk başta öle kalakaldım süpermiş fiyatına göre die. ama iyi inceleyin. eğerki ben oyun oynamam photoshop veya aşırı görsellik isteyen şeylere ihtiyacım yok diyorsanız alın o fiyata çok iyi bi performans verir. fakat ekran kartı benim için önemli diyorsanız. w7 home piremium ve 1 GB dahi olsa en az 128 bit olan GT540M GT550M GT555M gibi modelllere bakın. bu laptoptaki GT610M ismine aldanmayın sonra çıkan illa daha üstün özellikli değildir. araştırırsanız GT610M ekran kartının eski GT520M ekran kartının revize hali oldugunu özelliklerinini onunla aynı oldugunu göreceksiniz. umarım yararlı olur söylediklerim. ( yorum asusun modelıne )

hocam aynı yorumu vatan bilgisayarda da mı yaptınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • illa bunları biriyse lenovo oyun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

illa bunları biriyse lenovo oyun için.

hocam bende bunu anlamıyorum , oyun için iyi olan bi pc diğer medyalardada ve diğer özelliklerdede iyidir , yanlışmı biliyorum acaba ? aydınlatın beni lütfen bilgiye açım ( kabamı oldu böle )

Orijinalden alıntı: sconosciuto

quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

illa bunları biriyse lenovo oyun için.

hocam bende bunu anlamıyorum , oyun için iyi olan bi pc diğer medyalardada ve diğer özelliklerdede iyidir , yanlışmı biliyorum acaba ? aydınlatın beni lütfen bilgiye açım ( kabamı oldu böle )

Hocam oyun için iyi olup diğer medyalarda kötü demek yanlış olur . Pcyi en çok kasan yoran şey oyunlar zaten. Siz oyun oynamayacaksanız ve ağır bir program çalıştırmayacaksanız dediğniz iki pc arasındaki farkı anlamanız gerçekten zor. fakat oyunda lenovo gerçekten fark ettirir

• quote:

Orijinalden alıntı: recephan

quote:

arkadaşlar artılarından eksilerinden bahsettim. herkes i5 son işlemci üstünde üst seviye modellerde tek olan 7200 rpm hızlı harddisk üstüne yüksek harddisk kapasitesi aliminyum kasa gibi güzel özellikler + 2 gb paylaşımsız ekran kartını görünce kapanyalı fiyatına hayret ediyor evet bende ilk başta öle kalakaldım süpermiş fiyatına göre die. ama iyi inceleyin. eğerki ben oyun oynamam photoshop veya aşırı görsellik isteyen şeylere ihtiyacım yok diyorsanız alın o fiyata çok iyi bi performans verir. fakat ekran kartı benim için önemli diyorsanız. w7 home piremium ve 1 GB dahi olsa en az 128 bit olan GT540M GT550M GT555M gibi modelllere bakın. bu laptoptaki GT610M ismine aldanmayın sonra çıkan illa daha üstün özellikli değildir. araştırırsanız GT610M ekran kartının eski GT520M ekran kartının revize hali oldugunu özelliklerinini onunla aynı oldugunu göreceksiniz. umarım yararlı olur söylediklerim. ( yorum asusun modelıne )

hocam aynı yorumu vatan bilgisayarda da mı yaptınız

yok hocam oradan alıntı yaptım zaten ... gt540 ın ıyı bır kart oldgunu bılıyordum ..benzer yorumu gorunce teyıt amaclı yorumu da ekledım msj a ..

• quote:

Orijinalden alıntı: recephan

söylediğiniz doğru lenovoyu alın fiyatı çok iyi gerçekten

+1 lenovo güzelmiş fiyatı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.