Şimdi Ara

2. öğretime hazırlık var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bülent ecevit üniversitesi 2. öğretim inşaat müh tutacak gibi hazırlık zorunlu mu ? okursam gece mi oluyor ayrı mı oluyor 2. öğretime hazırlık ?

• Özel koşullarına baktım ingilizce yok görünmekte.
  • var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

var...

2. öğretime hazırlık var mı?

Nerede var hocam ben göremedimde
  • kimi insanlar aynı zamanda işte çalışmak için İ.Ö'yü kasıtlı seçerler...İÖ'lerin hazırlık programı hemen her üni.'de var diye biliyorum.Ki halihazırda okuyan arkadaşım İÖ'den bu sene hazırlık bitirdi önce...Bazı yerlerde bunun olmadığını duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

bülent ecevit üniversitesi 2. öğretim inşaat müh tutacak gibi hazırlık zorunlu mu ? okursam gece mi oluyor ayrı mı oluyor 2. öğretime hazırlık ?

hocam benim de makine iö gelicek gibi zonguldak.İrtibatta kalalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

bülent ecevit üniversitesi 2. öğretim inşaat müh tutacak gibi hazırlık zorunlu mu ? okursam gece mi oluyor ayrı mı oluyor 2. öğretime hazırlık ?

hocam benim de makine iö gelicek gibi zonguldak.İrtibatta kalalım

Kalalım hocam dilersen facebook adresini pm at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şimdi tercih listeme yeniden baktımta şartlarda hazırlık ibaresi yok .
    bu 1. öğretim inşaat müh için

Bk. 17Bu programın hazırlık sınıfında başarısız olan öğrenciler, aynı adı taşıyan ve öğretim dili Türkçe olan programlara Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun belirlediği kurallara göre ÖSYM'ce yerleştirilebilirler.
    Bk. 21Bir yıl süreli zorunlu İngilizce Hazırlık Programı uygulanır, programın sonunda İngilizce yeterlik sınavını başaranların doğrudan birinci sınıfa kayıtları yapılır. İngilizce Hazırlık Sınıfı, öğretim süresi sütununda gösterilen yıllara dahil değildir. Üniversitece kabul edilen; a) Ulusal ve/veya Uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden yine üniversitece belirlenen düzeyde başarılı olduğunu belgeleyen, b) Üniversitece öğretim yılı başında yapılacak İngilizce yeterlik sınavında başarılı olanlar doğrudan birinci sınıfa alınırlar. Öğrencilere, "Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik" hükümleri uygulanır.

Bk. 86Bu programdaki öğretim dili en az %30 İngilizce'dir.
    Bk. 813Bülent Ecevit Üniversitesi programlarına kayıt yaptıran öğrenciler İngilizce hazırlık eğitimlerini, kayıt sırasında müracaat etmeleri ve belirlenecek bedeli ödemek şartıyla Uluslararası Saraybosna Üniversitesinde tamamlayabileceklerdir.

2. öğretim için ise bu var

Bk. 22013-2014 öğretim yılında ikinci öğretim öğrencilerinin ödedikleri öğrenim ücretleri tablo halinde bu kılavuzun ileri sayfalarında yer almaktadır.

birde 2. öğretim makine müh icin ise bu var

Bk. 46İsteyen öğrencilere kontenjan dahilinde bir yıl süreli İngilizce Hazırlık Programı uygulanır. Hazırlık programı süresi, öğretim süresi sütununda gösterilen yıllara dahil değildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.