Şimdi Ara

2 Notebook Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabii Asus'un işlemcisi ve ekran kartı daha iyi ama full hd değil ve parlak ekran kullanmışlar buda ekranda yansıma yapar diye düşünüyorum ve yazın dışarıda kullanımı zorlaştırabilir. Video incelemesini yapan adam müzik vs açarken hoparlör den cızırtı geliyo demişti tabi kullananlar daha iyi bilir. Lenovo ise full hd bu fiyata full hd notebook hiç görmedim ayrıca kasa kalitesi, ses kalitesi ve soğutması çok iyi çünkü ablamın bilgisayarıyla aynı olduğu için kullanma fırsatım oldu ama işlemcisi İ5 4210U ekran kartı GT 840M buda oyunlarda yetmeyebilir ama bu modelde Crysis 3 'u çok rahat oynadım ama Gta 5 gibi oyunlarda yetmeyebilir. Önerilerinizi bekliyorum

Asus X550JX-XX099D 8GB İ5 4200H GTX 950M

LENOVO Z5070 8GB İ5 4210U GT 840M Full HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşler Sahnesi -- 9 Kasım 2015; 17:39:41 >

• up
  • 2 si arasında Lenovo yu hiç düşünmeden alın derim. F/P olarak daha iyi bir tercih olur ve lenovo bu serilerde çok başarılı.
  • F/p olarak o ekran kartı model 2200
    Gtx950 li 2300

Arkadaş f/p yazmışda arada %20 fark var neye göre f/p hiç alakası yok asus al tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun içinse direk asus
  • Kesinlikle lenovo. Eğer ofis programlarıyla uğraşıyorsan, film izlemeyi seviyorsan kesinlikle Full HD ekranlı bir bilgisayar almalısın. Eğer bir oyun bağımlısıyım dersen asusu al. Ayrıca lenovo da oyun oynatabilir.
  • hiçbiri kardeşim. biraz daha araştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kral250 K kullanıcısına yanıt
    öyle oyun bağımlısı değilim ama lenovo da oyun oynatıyor o konuda sıkıntıda olmuyor büyük ihtimal lenovo yu tercih edicem.
  • düşünmeden asus diyorum lenovoda ultrabook işlemcisi var ve oyun için düşünüyorsan eger gtx 850 den aşagısını alma
  • Kardeşim lenovo al eğer ki fazla grafik istmeyecek oyun oynamayacaksın lenovo'un kasa kalitesi derim ve susarım. FULL HD + 8GB SSHD olması zaten olayı bitiriyor. Asus plastik kas ileride ısınma problemi yaşatacak sana he altına iyi soğutuca alırsan sorun kalkar tabi.

Ama metal kasa her zaman daha iyiydir.
  • şu konudaki saçmalığa yok lenevo oynatır yok öyle yok böyle pardon CAHİLMİSİNİZ.sanki 2006 nın konusu o oynatır bu kasar,o makina açmaz dier makina hata verir BİTTİ

oyunlarda ve grafiklerde en güçlüsü İKİ notebookun performansını belirleyen gpu dur

840m slı yapsan 950m etmez,her türlü 950m listende 950m varsa ona yönel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.