Şimdi Ara

2. nesil curei3&corei5 mobil işlemci farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop için işlemci bakıyorum ama ikisi arasında nası bi fark vr anlamadım...

almak istediğim notebook..

http://www.pcdepo.com/msi-cr640-099xtr-laptop-urun5659.html

• laptoplarda i3 ile i5 arasında aşırı fark yok.Ekran kartına dikkat edin.
    Dark Ninja - MSI B150M Bazooka - Intel Core i5 6402p - Asus ROG STRIX RX 480 8GB OC - High Power 600W Element Bronze II - Samsung 850 EVO 250 GB - Samsung 860 QVO 1 TB - Kingston DDR4 16GB (2x8) HyperX Fury Black 2133MHz - AOC Q3279VWF 31.5" 75Hz 5ms QHD Freesync - Logitech G430 7.1 Surround Gaming Headset - Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse - Everest KB-2925
  • aşırı derken tabloya göre hiç fark yk ama görünüyor.. görmediğimiz bi şey mi vr
    100YIL
  • http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

Verimlilikle ilgili bir fark var galiba.
    Turbo saat hızı yok görünüyor burada mesela onunla ilgili bir farklılık olabilir.

Ben de çok merak ediyordum açıkçası bir ara kafayı yiyecektim i5 aldık gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 4 Aralık 2011; 22:08:45 >

• Evet tabloya bakınca fark görünmüyor. Ekran kartı olarak nVidia alacaksanız 540M almaya bakın 128 Bit bir GPU'dur.

verdiğim linkteki ürünü almayı düşünüyorum... usb3 girişli core i3 işlemcili notebook 844 liraya 6 taksit çok ilginç... acaba sorunlu bi ürün mü diye düşünüyorum.. freedos olması ve ekran kartı olmaması fiyatını etkiliyr baya.. zaten sistemi kendim kuracam ve oyun oynamicam için notebook tam bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

cevaplar için teşk... bende aradaki tek farkın turbo boost olduğunu duymuştum sırf bu özellik için fiyat farkı çok fahiş... rakip olmayınca istediği fiyatı veriyor tabi..

verdiğim linkteki ürünü almayı düşünüyorum... usb3 girişli core i3 işlemcili notebook 844 liraya 6 taksit çok ilginç... acaba sorunlu bi ürün mü diye düşünüyorum.. freedos olması ve ekran kartı olmaması fiyatını etkiliyr baya.. zaten sistemi kendim kuracam ve oyun oynamicam için notebook tam bana göre

999 tlye mediamarktta acer i5 li laptop var

http://www.pcdepo.com/msi-cr640-099xtr-laptop-urun5659.html

bu üründe vga göremedim cpudaki entegre hd3000 var oyun falan hikaye olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 4 Aralık 2011; 23:30:41 >

• yanlış görmediysem 900 lirayada core i5 işlemcili notebook vr

HD6470m mevcut acerde gt540m yeşilci olduğumdam acer dedim :)

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

• bu fiyatları görmem iyi oldu... 1200 liradan aşağı corei5 bulmak zor şu anda... yarın arayıp soracam fiyatlar aynıdır umarım... bilgilendirme için teşk...

Edit:Değilmiş i7 de bile 2 cekirdek olan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 4 Aralık 2011; 23:55:52 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.