Şimdi Ara

2. Navigasyon dan Hangisini Alayım Ve Ömür boyu güncelleme Olayları ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar slm Biraz araştırdım Piranha markası olarak genelde tercih edilen ve benim hoşuma giden 2 tane navigasyon cihazı oldu. sizden öneriler bekliyorum 2 side güzel sizce hangisini alayım. Piranha Escape --- Piranha Galileo .. Bu ikisinden bana hangisini tavsiye edersiniz bir de bazı bu ürünleri satan iş yerleri ya da hepsiburda ömürboyu güncelleme yazıyor ama teknosa girdigim de böyle bir şey yazmıyor birde o iki magaza da baya fiyat durumu da fark ediyor ben baska bir yerden alsam ömürboyu güncelle me yapabilecekmiyim yoksa bu magazaların kendine özel bi kampanya gibi birşey mi..

• telefunken gps 350 al ömürboyu günvelleme sırf atlas 5 işlemci 4gb dahili hafıza aletten memnunum güncelleme firma ile yazılım firması arasındaki anlaşmaya bağlı bir olay naviextras.com benim aleti tanıdı ömürboyu güncelleme için kayıt etti
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• Bu Ömür Boyu lafı bana komik geliyor

Benim ömrüm boyunca mı? Cihazın ömrü boyunca mı?

Eğer Cihazın ömrü ise; Sanayi Bakanı bile açıkladı "Ortalama bir ürünün ömrü 5 yıl" diye...

Benim diyen firma 3 yıl ücretsiz güncelleme versin öpelim başımıza koyalım.

Dünya'da olmayan satış politikaları Türkiye'de olsun bakalım
    Yazmıyor peki ne yazıyor??''Ömürboyu güncelleme'' burada bir nüans var..Tüm bu navigasyon cihazları cihazları ömrü boyunca parayı veren güncelleye bilir.bozulmuş,ömrü,bitmiş,miadı,dolmuş,çalışmayan cihaz güncellene bilirmi??Güncellenemez.Bu konu çok yazıldı çizildi harita sağlayıcı Başarsoftan en yetkili Alim bey ben kefilim diye forumda yazdı bekleyip göreceğiz..Saygılar

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Bu Ömür Boyu lafı bana komik geliyor

Eğer Cihazın ömrü ise; Sanayi Bakanı bile açıkladı "Ortalama bir ürünün ömrü 5 yıl" diye...

Next 2008 de çıkarttığı cihalarına 2012 yılı sonuna kadarı ücretsiz güncelleme verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

Gecenlerde Navitech 513 modelini satın aldım ve ömür boyu güncellemeyi NaviExtras.com üzerinden gerçekleştirecegm.. Piranha yerine Navitech tercih edebilrsiniz siz de

bende 512 yada 513 tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Bu Ömür Boyu lafı bana komik geliyor

Next 2008 de çıkarttığı cihalarına 2012 yılı sonuna kadarı ücretsiz güncelleme verdi

Yıl bazında alırsak 5 yıl güncelleme hakkı vermiş işte; dilerim hep böyle olur, herkes verir.

• ömürboyu güncelleme buyılsonu bitecek diye biliyorum gps 350 diyorum en azından elinize alıp bir inceleyin öyle karar verin

Orijinalden alıntı: semih37

ömürboyu güncelleme buyılsonu bitecek diye biliyorum gps 350 diyorum en azından elinize alıp bir inceleyin öyle karar verin

Ömür boyu güncelleme bu yıl nasil sonlanabilir?
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• tamamen duygusal sebeplerden yani parasal ömürboyu güncelleme yılsonuna kadar alınan cihazlarda geçerli fakat yeni yılda yani 2012 yılında alınan cihazlar artık ömür boyu güncellemeli olarak alınamıyacak neden çünkü harita yazılımı satan firmalar ömürboyu güncelleme işinden zarar etmemek için her güncellemeye ayrı para alınıyor biliyorsunuz bu hizmeti vermeyecekler veya yüksek ücret talep edecekler buda rekabete aykırı olduğu için navigasyon üreticileri buna yanaşmayacak benim fikrim bu bu konuda birazda istihbaratım var diyeyim

Orijinalden alıntı: semih37

tamamen duygusal sebeplerden yani parasal ömürboyu güncelleme yılsonuna kadar alınan cihazlarda geçerli fakat yeni yılda yani 2012 yılında alınan cihazlar artık ömür boyu güncellemeli olarak alınamıyacak neden çünkü harita yazılımı satan firmalar ömürboyu güncelleme işinden zarar etmemek için her güncellemeye ayrı para alınıyor biliyorsunuz bu hizmeti vermeyecekler veya yüksek ücret talep edecekler buda rekabete aykırı olduğu için navigasyon üreticileri buna yanaşmayacak benim fikrim bu bu konuda birazda istihbaratım var diyeyim

Mantıklı; Benzer bir duyum da ben aldım...

• ömür boyu garanti olayı benim fikrime göre şu şekilde geçenlerde arzum marka ütü aldım üstünde ömür boyu garanti yazıyorhttp://www.arzumgarantisi.com/ genel kurallara baktığımda garantinin 7 yıl olduğu yazıyor.buda sanayi bakanlığının ütüler için yedek parça bulundurma süresi yani bakanlığın ütüye biçtiği yaşam ömrü .navigasyonun ömrü için sanayi bakanlığının biçtiği ömür burda önemli...piranhanın kullanma kılavuzunda navigasyona • Sanayii Bakanlığı'nca tespit edilen kullanım ömrü 10 (on) senedir.yazıyor...o zaman navigasyona 10 yıl boyunca harita desteği çıkacak anlamına geliyor...

Ayrıntılı bilgi burda

http://www.destek.piranha.com.tr/ftp/download.php?fname=./.../Falke_User...pdf

• yaa bana teknoloji demeyin..!!! ben teknolojiye de karşıyım..!!

10 yıllık bir zaman GPS teknolojisi için çok uzun bir süre. bu süre zarfında GPS cihazları 2 kere evrim geçirir..

sakın olaki bugün aldığınız cihazları 10 yıl kullanacağız diye düşünmeyin.. çoğu 3 bilemedin 5 yıl sonra demode olacak. haritasını arayan bile kalmayacak..

yeni nesil cihazlar HD olacak. haritaları da bugünkü sisteme göre daha fazla yer kaplayacak ve sistemi farklı olacak.. daha teknolojik ve daha hassas cihazlar varken kimse eski cihazlara bakmayacak.

siz en iyisimi 10 yıllık değil, 3yıllık bilemediniz 5 yıllık cihaz alın.. pahalı cihazlara çok para vermeyin ki daha sonra pişman olmayasınız..

• yakında araçlar hep gps gömülü çıkar. olanlar var zaten de genelde lüks otomobiller.
    sektör bu. bir bakarsın furyası çıkar oto servislerine durmadan güncellemeye gider ,insanlar.

aynı cep telefonu olayı bu navigasyonda alır başını gider. insanlar her sene cihaz değiştirir.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.