Şimdi Ara

2 Ms ve fiyatı uygun LCD monitör ne alabilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun çok oynadığımdan doalyı ms olayı benim için önemli fps tarzı oyunlarda.Bu yüzden 18 19 inc civarı 2 ms olan monitör arıyorum yanlzı bulamadım çok yardımcı olurmusunuz eğer bildiğiniz varsa veya satan varsa..

• Z3A Sanırım sen counter strike oyuncususun onun içinmi 18-19 istiyorsun? Daha üstü için Phoen1X'in önerdiği monitör iyi.

Birde bu var indirim olunca 320 tl oluyor.http://www.vatanbilgisayar.com/philips-227e3lhsu00-215-227e3lhsu-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58390

18-19 inç 2ms hiç rastlamadım ama araştıyorum.
  • evet cs oyuncusuyum bf3 vs oynuyorum.Yanlız fiyatlar biraz tuzlu işte indirimli haliyleede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

evet cs oyuncusuyum bf3 vs oynuyorum.Yanlız fiyatlar biraz tuzlu işte indirimli haliyleede

2. ele bakmadıysanız oraya bakın bence.Sıfır fiyatlar tuzlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

evet cs oyuncusuyum bf3 vs oynuyorum.Yanlız fiyatlar biraz tuzlu işte indirimli haliyleede

2. ele bakmadıysanız oraya bakın bence.Sıfır fiyatlar tuzlu

evetr monitörler bunlar belli dahada yok.Yanlız 2.el bulmak sıkıntı biraz
  • İkinci elde kargo ücretini de hesaba katmayı unutma, astarı yüzünden pahalıya gelebilir. BenQ RL2240H çok güzel bir seçim bütçeyi ayarlayabilirsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @LUZz

İstanbulda oldugu için kargoya gerek kalmaz diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

İkinci elde kargo ücretini de hesaba katmayı unutma, astarı yüzünden pahalıya gelebilir. BenQ RL2240H çok güzel bir seçim bütçeyi ayarlayabilirsen.

Kaç hz ben bulamadımda?

edit 60 hz resmi sitesinde gördüm.Yanlız 1024 768 çözünürlükte kaç hz vereiyor merak ettim dogrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 3 Kasım 2012; 17:23:58 >
  • Muhtemelen 75 Hz olur o çözünürlükte.

@Sonicman ben her alışverişimde ödediğim için alışkanlık oldu, refleks olarak belirttim :) İstanbul'dan denk gelirse neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Muhtemelen 75 Hz olur o çözünürlükte.

@Sonicman ben her alışverişimde ödediğim için alışkanlık oldu, refleks olarak belirttim :) İstanbul'dan denk gelirse neden olmasın.

Bencede 75 hz'dir.

İmzamdaki 27 inç monitöre baktım alttaki değerlerde çalışabiliyor.

1920x1080 60Hz
    1440x900 75hz
    1366x768 75Hz
    1280x1024 75Hz
    1280x960 75Hz
    800x600 75Hz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.