Şimdi Ara

2 monitöre ayrı görüntü vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 kasadan 1 monitöre aynı görüntüyü alabiliyorum fakat benim istedigim 1 ci monitörde bir uygulama diger monitördede farklı bir uygulama gözksün bunu yapabilme ihtimalimiz varmı 1 kasadan 2 ayrı monitöre ayrı ayrı görüntüleri vermek aynı görüntüleri verebiliyorum

Orjinalden alıntı: aziz54

arkadaşlar 1 kasadan 1 monitöre aynı görüntüyü alabiliyorum fakat benim istedigim 1 ci monitörde bir uygulama diger monitördede farklı bir uygulama gözksün bunu yapabilme ihtimalimiz varmı 1 kasadan 2 ayrı monitöre ayrı ayrı görüntüleri vermek aynı görüntüleri verebiliyorum

Ekran kartının yazılımıyla bu zaten yapılıyor.Atide olabilir Nvidiada. 2 monitörü 1 monitör şeklinde ayarlıyorsun.İstediğin ekrana istediğin görüntüyü sürükleyebiliyorsun.

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

quote:

Orjinalden alıntı: aziz54

arkadaşlar 1 kasadan 1 monitöre aynı görüntüyü alabiliyorum fakat benim istedigim 1 ci monitörde bir uygulama diger monitördede farklı bir uygulama gözksün bunu yapabilme ihtimalimiz varmı 1 kasadan 2 ayrı monitöre ayrı ayrı görüntüleri vermek aynı görüntüleri verebiliyorum

Ekran kartının yazılımıyla bu zaten yapılıyor.Atide olabilir Nvidiada. 2 monitörü 1 monitör şeklinde ayarlıyorsun.İstediğin ekrana istediğin görüntüyü sürükleyebiliyorsun.

konu hakkında biraz daha bilgi verirsen sevinirim görüntüyü nasıl sürükle bırak yöntemi ile 2 monitörede uygulayacaz

• masaüstünü 2. monitöre uzat diyorsun klon seçmiyorsun 2 tane desktop oluyor bir programı çalıştırdıktan sonra ekranın sağına doğru taşımaya devam ettiğinde 2. monitöre görüntünün geçtiğini görürsün. dolayısıyla 2 ekranda farklı görüntü alabiliyorsun
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.