Şimdi Ara

2 MB int. kullanımı 14 TL !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde ve işte wifi var olduğu halde sadece otobüsle eve dönerken mailime baktım 2 mb cık bir harcama ve karşılığında giden 14 tl !!
    aradım şikayet bıraktım ve bana yapılan dönüşte kadının sesi ölü gibi ve uyuz bir şekilde utanmadan söylüyor iade yapılmıcaktır 100 kb 0.50 krştur
    şimdi siz olsanız ne yapardınız ?????

• quote:

Orijinalden alıntı: realite90

evde ve işte wifi var olduğu halde sadece otobüsle eve dönerken mailime baktım 2 mb cık bir harcama ve karşılığında giden 14 tl !!
    aradım şikayet bıraktım ve bana yapılan dönüşte kadının sesi ölü gibi ve uyuz bir şekilde utanmadan söylüyor iade yapılmıcaktır 100 kb 0.50 krştur

Tarife bu şekilde yapacak birşey yok.Neden bu kadar pahalı.Bir kişinin paketsiz mailine bakmasının bedeli 14 tl olmamalı ama ne yazık ki böyle.Ama bu zaten tarifede yazılı.Yapacak iki şey var.Ya paketli kullanacaksınız yada cepten internet kullanmayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

evde ve işte wifi var olduğu halde sadece otobüsle eve dönerken mailime baktım 2 mb cık bir harcama ve karşılığında giden 14 tl !!

Tarife bu şekilde yapacak birşey yok.Neden bu kadar pahalı.Bir kişinin paketsiz mailine bakmasının bedeli 14 tl olmamalı ama ne yazık ki böyle.Ama bu zaten tarifede yazılı.Yapacak iki şey var.Ya paketli kullanacaksınız yada cepten internet kullanmayacaksınız.

19 TL YE heryöne 1000 sms 500 dk konuşma ve 1 gb internet kullanyoken sadece 2 mb a 14 tl saçmalık tamemen aveanın müşterileni dolandırmasından başka bişey değil hakkımı helal etmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

19 TL YE heryöne 1000 sms 500 dk konuşma ve 1 gb internet kullanyoken sadece 2 mb a 14 tl saçmalık tamemen aveanın müşterileni dolandırmasından başka bişey değil hakkımı helal etmiyorum

Evet çok haklısınız.Btk'nın bu paketsiz internet kullanımındaki uçuk fiyatlara göz yummaması lazım diye düşünüyorum.Ancak bu durum Avea'ya özgü bir durum değil.Diğer operatörlerde de paketsiz kullanım fiyatları çok uçuk.Bu Avea'nın değil bütün operatörlerin gerçeği maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword88 -- 22 Ocak 2013; 11:36:13 >

• senin yerinde olsam şu videoyu izlerdim ,başka yapacak bişey yok çünkü. : http://www.youtube.com/watch?v=UlyQV8lrDSs
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

senin yerinde olsam şu videoyu izlerdim ,başka yapacak bişey yok çünkü. : http://www.youtube.com/watch?v=UlyQV8lrDSs

hahhaa aynen kardeşim aynen

• Ben dahil bir çok kişi bu soygundan nasibini almış, almaya devam ediyor. bence bu durumu btk'ya şikayet ederek, btk'nın bu konuda önlem almasını sağlamalıyız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYLIK TOD KODU 4 EKRAN 250 TL
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

senin yerinde olsam şu videoyu izlerdim ,başka yapacak bişey yok çünkü. : http://www.youtube.com/watch?v=UlyQV8lrDSs

Videoyu paket alıp öyle izlemesini öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben olsam hataya düşmeden önlemini alırdım. mh arardım en ucuz internet paket kaç lira onu sorup tanımlatırdım. forumda da konusu geçmiş 2 tl facebook paketi 75 mb normal siteler içinde kullanılabiliryormuş. böyle yapsaydın mh arama 60 krş paket 2 tl toplam 2,6 tl yapar 73 mb yanına kaldı. 11,40 tl de cebinde kaldı. operatörler bu kadar çakal iken bu cesaret nerden geliyor anlamıyorum. eğer bile bile risk alıyorsan bedeline de katlanacaksın. tabi bu 2 mb 14 tl yi haklı kılmaz.

• Aylardır aynı konuda,şikayetler oluyor arkadaşlar,
    Artık düşmeyin şunların tuzağına
    Paketsiz internet kullanmayın veya 3g interneti kapalı tutun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Aylardır aynı konuda,şikayetler oluyor arkadaşlar,
    Artık düşmeyin şunların tuzağına
    Paketsiz internet kullanmayın veya 3g interneti kapalı tutun.

dostum acaba bu sadece avea damı var yoksa tüm operatörlerdemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

quote:

Videoyu paket alıp öyle izlemesini öneririm

• quote:

yuhh be. soygunun bu kadarı da olmaz.

• Aynisi benimde basima geldi dostum turkcell hat kullaniyorum 7 lirak tl yuklemistim veri servisleri kapaliydi sabah uyandim bilgi mesaji gelmisti 100 kb internet 6.5 lira interneti kullanmadigim halde...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.