Şimdi Ara

2 LCD yi bir bütün olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkdaşlar elimde 2 adet farklı marka ama aynı çönürlükte 2 adet lcd var ben bunların ikisinide kullanıyorum

Ama ikisine bir bütün olarak kullanmak istiyorum yani Tek bir monitör gibi Görüntünün iki ekranada yayılmasını istiyorum

• Ekran kartınızın markası ve modeli nedir? Ekran kartınızda çift çıkış bulunması gerekir ve destek vermesi gerekir.

Mesela ATI ekran kartlarındaki bu teknolojinin ismi Eyefinity'dir.

http://forum.donanimhaber.com/m_48669227/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Merhaba Arkdaşlar elimde 2 adet farklı marka ama aynı çönürlükte 2 adet lcd var ben bunların ikisinide kullanıyorum

Ama ikisine bir bütün olarak kullanmak istiyorum yani Tek bir monitör gibi Görüntünün iki ekranada yayılmasını istiyorum

Arkadaşın dediği gibi çift çıkış gerekir.Mesela ben HDMI ve VGA çıkışlarını kullanıyorum.Bu şekilde kullanabilirsin.Eğer tek çıkıçım var diyorsan çoğaltıcı kullanman gerekir.Ama çoğaltıcı kullanırsan çözünürlük düşer.Bilgin olsun.Ben bu şekilde kullanıyorum.Hatta inanmayacaksın ama 40" + 46" ve 15.6" ekranların hepsine bağladım.Tam randıman aldım.Senin sorun üzerine yaptım bunu.Yoksa o kadar çılgın biri değilim :D

• Arkadaslar ekran kartım nvdia gts250 vga dvi hdmi 3 giriş var ama yapamadım olayı
  • ekrandanları monitörüne bağladıktan sonra (tabi ati ise) masaüstüne sağ tık yaparak ati castlaty setup vardı sanırım. orada ekran klonlama, çift ekran kurma tipi ayarlar mevcut. açıkcası şuan intel ekran kartlı bir makine kullandıgımdan tam çözümünü veremiyorum. ama vardı öyle birşey sanırsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.