Bildirim
2 LCD yi bir bütün olarak kullanmak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ekran kartınızın markası ve modeli nedir? Ekran kartınızda çift çıkış bulunması gerekir ve destek vermesi gerekir.
Mesela ATI ekran kartlarındaki bu teknolojinin ismi Eyefinity'dir.
http://forum.donanimhaber.com/m_48669227/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: Jakoß
Merhaba Arkdaşlar elimde 2 adet farklı marka ama aynı çönürlükte 2 adet lcd var ben bunların ikisinide kullanıyorum
Ama ikisine bir bütün olarak kullanmak istiyorum yani Tek bir monitör gibi Görüntünün iki ekranada yayılmasını istiyorum
Arkadaşın dediği gibi çift çıkış gerekir.Mesela ben HDMI ve VGA çıkışlarını kullanıyorum.Bu şekilde kullanabilirsin.Eğer tek çıkıçım var diyorsan çoğaltıcı kullanman gerekir.Ama çoğaltıcı kullanırsan çözünürlük düşer.Bilgin olsun.Ben bu şekilde kullanıyorum.Hatta inanmayacaksın ama 40" + 46" ve 15.6" ekranların hepsine bağladım.Tam randıman aldım.Senin sorun üzerine yaptım bunu.Yoksa o kadar çılgın biri değilim :D
-
Arkadaslar ekran kartım nvdia gts250 vga dvi hdmi 3 giriş var ama yapamadım olayı -
-
ekrandanları monitörüne bağladıktan sonra (tabi ati ise) masaüstüne sağ tık yaparak ati castlaty setup vardı sanırım. orada ekran klonlama, çift ekran kurma tipi ayarlar mevcut. açıkcası şuan intel ekran kartlı bir makine kullandıgımdan tam çözümünü veremiyorum. ama vardı öyle birşey sanırsam
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- oyun oynarken bilgisayar kapanıyor
- kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- fon müziği eşliğinde şiir okuma programı
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- dlss nedir
- udf indir
- mavi ekran hatası
- telefon ısınması neden olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X