Şimdi Ara

2. €L VASİTA PİYASASİ NASİL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaslar merak ettim internetten biraz baktimda pek bisey bulamadim icinde oldugunuz durum veya bi bilginiz falan varmi bi yardimci olun, tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahibinden de bir arama listem var, yaşadığım şehir ve komşu şehirlerde bulunan, 45.000 lira üst limitli ve aradığım kriterlerdeki araçları görebildiğim bir kısayol. Hergün yeni eklenen araçlara bakarım, beğendiklerimi favorilere eklerim. Yaklaşık 3-4 aydır piyasa durmuş durumda. Listeye eklenen araçlar genelde satılamıyor, ayrıca fiyatlara aldanmayın. Millet fiyatı fazladan yazıyor hep. Takip ettiğim, favorilere eklediğim araçlarda 1 ay içinde 3000 lira fiyat düşürenler var. Üstelik azımsanacak kadar değiller. Galericiler süresi dolan araçlarını yeni ilan açarak tekrar koyuyor. 5 aydır duran araçlar var neredeyse. Bu araçlar Megane, Fluence, Clio, C- Elysee gibi araçlar... Yorum sizin.

Sahibinden de yazan fiyatlara aldanmayın kısaca. Favorilere ekleyin ve fiyatlardaki düşüşleri gözlemleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 1 Şubat 2017; 18:25:59 >
  • İmzamdaki aracı 20 günde sattım koyduğum fiyatın 1000tl altına geçen hafta. Şimdi jettalara bakıyorum 2014 modeller 83bin tl civarı bugün 2 ilan 89bine yükseltti fiyatı işin ilginci satılmıyor araçlar fiyat düşüreceklerine yükseltiyorlar. Bu gidişle araç alamayacağız sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok durgun. Baldız tertemiz i20'yi satamıyor. 1300 kişi bakmış ilana, 9 da favorileyen var ama doğru düzgün arayan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Çok durgun. Baldız tertemiz i20'yi satamıyor. 1300 kişi bakmış ilana, 9 da favorileyen var ama doğru düzgün arayan yok.

çeyrek altın değil miydi o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasa arabası satılır yine, ama genel olarak durgun
  • Peki bu durgunluk neden piyasada cok mu araba var, hava sartlari desek yinede bu kadar olmaz millet heralde kredili sifir arac aliyor ya da toplu tasimaya yonlendiler.
    ( bu arada galeriler hala yikilmadim ayaktayim moddalar heralde onlarda satis var.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Kast ettifin marka model nedir?

• Lyons. kullanıcısına yanıt
    Tabletten baglandigim icin malesef imzanizi goremiyorum araciniz neydi?

• nasyonel_06 N kullanıcısına yanıt
    passat, fluence, linea vs.
    Tam piyasa aracı, Fluence Icon'du hocam aracım. Piyasa acayip şu an.

Kaca sattiniz?

58.500e hocam 2014 model 2015 çıkışlı 2 parça boyalı manuel.

Alacaginiz aracin hayirli olmasini dilerim.

Sağol hocam bu ay içinde almayı planlıyoruz bakalım.

İnsallah

• Piyasa durgun mu bilmiyorum ama fiyatlar sıfır araçlarla paralel sürekli artış gösteriyor. Araç değişikliği fikrimi erteledim bu aralar... Böyle devam ederse piyasa, 2.elin düşeceğinide sanmıyorum. Alınır diyebileceğimiz ortalama bi araç 90-100bin tl olmuş. (0km) Durum bu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki bir haftada dopingsiz ilana bakan sayısı 1300.
    Takas teklif eden 5 kişi var. Çoğu da daha yüksek değerli araçlar. Sıkıntı i20'de değil, sıkıntı genel ekonomik şartlarda.

Ben 25600 liraya sıfır aldım. (2011)
    40000 kilometrede iken 27000 liraya sattım. (2015)
    51000 kilometrede, 32500 istiyorlar (2017)

Düşürseler anında satılacak ama düşürmeye yanaşmıyor bacanak.
  • Malum sitede ilan sayısı hızla artıyor. Eğer bir ekonomik kriz olursa ki olacak, şu anda fahiş fiyat yazanlar büyük damping yapmak zorunda kalacak.

• Hocam niye satılsın? Öğrenciyim çalıştım KYK biriktirdim para biriktirdim arabaya devir sigorta vs hariç 8500 ayırabildim.Şahine 12 13 UNO 60s kere 9 10 isteyen var.2 sene önce 5.5 6 ydi uno 60s ler Toplumumuz sağolsun birine kitleyip ucuza o paraya güzel araba alacaklarını sanıyorlar.Umarım böyle devam ederse araçlar satılmaz.Flasha 8.5 altı yazan yok ayıptır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.