Şimdi Ara

2 kişilik ucuz arabalar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
19.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yolda giderken gördüm. 2 kişilik arkada ufak bi bagajı olan arabaların fiyatları ortalama ne kadardır? Ve nerde bulabilirz muhtemelen çin malıdır ama sorun olacağını sanmıyorum.

• smart for two.
    Mercedesin ürettiği arabalar,ortalama 35-40bin TL civarı fiyatları var,120km/hr son hız var,5litre civarı yakıt tüketimi var,bi araba genişliğinde olduğundan park için dikine girebiliyor.
    Daha çok şehir içi kullanılacak bir araba,Almanyada kullanımı oldukça yaygın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ectilase -- 18 Temmuz 2011; 21:04:00 >
  • Senin aradığın Smart değil Bis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Senin aradığın Smart değil Bis.

• valla ne yalan söyliyim,aklıma geldi ama o değildir diye o konuya hiç girmedim :)
  • Olayı tam anlamadım direk şöle 10 bin tl yi geçmeyen bi ilanı örnek gösterebilirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiat bis

• Smart Fortwo, ortalama fiyatı 20 bin TL.
  • valla Türkiyede çok nadir gördüğümden 2.el olacağını sanmıyorum,sıfırı da 35-40bin TL civarından başlıyor ve artıyor.
    Bi ara Mercedes Türkiyedeki ilgisizlik sebebiyle smart markasını çekeceğini duyurmuştu,Almanyada bu araba sınıfındaki tüm arabaları geride bıraktı satışta..
  • Benim ilk arabam fiat bis'ti 99 yada 2000 yılıydı sanırım 500 tlye bi abladan almıştım arkada tır tır tır diye çalışan küçük bi motoru vardı küçük gibi görünür ama içine 4 kişi rahatlıkla sığardı çok severdim onu otobana çıktımı yanımdan bir kamyon otobüs falan geçtiğinde rüzgarından zangır zangır sallanırdı
  • Bis al geç bencede
  • bu mu iki kişilik
  •  2 kişilik ucuz arabalar hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: alper5398

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-sahibinden-2000-model-smart-54085905/detay/ İşte aradığın araba

güzel
  • Abi Araba o Kadar Küçükkü Arabaya Giricem Diye Karının Götünden Ter Akmış.
  • yukarı çin malı bişey yokmu
  • bunları alacağına o fiyata ikinci el olmak suretiyle daha iyi arabalar alabilirsin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.