Şimdi Ara

2 kez banlandım.Bu banlanmalardan önce 4 uyarı puanım vardı.Ve hala var nasıl oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 uyarı puanım var.2 kez banlandım.Banlandıktan sonra uyarı puanım yok olması gerekmez miydi?

voilà! velakin, dışarıdan göründüğüyle feleğin virajları sayesinde vekâleten hem vâziri hem de vebali olmayanı oynamış naçizane bir vodvil eskisi. bu vecih, kibir vehametinden bihaber vasfıyla veranın vecizelerine vekillik yapan, şimdilerde varisi olmayan, virane durumda bir vekil. her şeye rağmen, varlığını yitirmiş bu vahametin vahdetiyle vücudunda ve veznenin velveleleriyle beslenen, velfecirliğe tenezzül eden, vechleri doyurulamaz bir vahşet arzusuyla kaplı bu vegar dolu vazilerin şimdilerdeki. verilecek tek bir hüküm var, "vendetta". beyhude bir vaaz değil, vicdan ve vakar adına verilmiş günün birinde vefi olanın ve vaziyeti görenin velisi olacak bir vaattir. velhasıl, bu önemsiz vira vecizeler buradaki vuslatımızın vadesini uzatır. sözün özü, şunu ifade etmek isterim ki sizinle tanışmak bir onur, ve beni çağırabileceğiniz isim v.
  • Yeni sistemde gerekmiyor. Uyarı puanı üst limitini aşan (5 puan) uyarılarda ve direk olarak almış olduğunuz uzaklaştırmalarda uyarı puanlarınız silinmiyor.
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• Ne güzel sistemler be!
    voilà! velakin, dışarıdan göründüğüyle feleğin virajları sayesinde vekâleten hem vâziri hem de vebali olmayanı oynamış naçizane bir vodvil eskisi. bu vecih, kibir vehametinden bihaber vasfıyla veranın vecizelerine vekillik yapan, şimdilerde varisi olmayan, virane durumda bir vekil. her şeye rağmen, varlığını yitirmiş bu vahametin vahdetiyle vücudunda ve veznenin velveleleriyle beslenen, velfecirliğe tenezzül eden, vechleri doyurulamaz bir vahşet arzusuyla kaplı bu vegar dolu vazilerin şimdilerdeki. verilecek tek bir hüküm var, "vendetta". beyhude bir vaaz değil, vicdan ve vakar adına verilmiş günün birinde vefi olanın ve vaziyeti görenin velisi olacak bir vaattir. velhasıl, bu önemsiz vira vecizeler buradaki vuslatımızın vadesini uzatır. sözün özü, şunu ifade etmek isterim ki sizinle tanışmak bir onur, ve beni çağırabileceğiniz isim v.
  • Millet sırf uyarı puanları silinsin diye bile bile ceza almaya çalışıyordu. Böylesi çok daha iyi bence.

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylargray

Millet sırf uyarı puanları silinsin diye bile bile ceza almaya çalışıyordu. Böylesi çok daha iyi bence.

İşte o nedenle uyarı puanı sistemi iyi değil.

kural dışı mesajlara göre banlamalar olmalı, illa uyarı olacaksa da sadece kişinin uyarısı olduğu gözükmeli ve uyarıdan sonraki kural dışı mesajlar ona göre değerlendirilmeli. yani öyle 1-3-5 uyarı biraz garip bir olay oluyor. zaten farkındaysanız pek öyle tek uyarı filan da olmuyor, ikişer üçer birden veriliyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.