Şimdi Ara

2 haftadır bir internetimi yapamadılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tam 2 haftadır türk telekom internetimi düzeltemedi gitti arıyorum arıza kaydı yapıyorlar ama sonuç gene yok hadi sorun benim modemde desem 5 tane modem denedim yine aynı sorun bugun yine aradım arıza kayıt yaptırdılar ama bu sefer sert bir dille konuştum eger beceremiyorsanız interneti kapadim o zaman bana gerçegi söyleyin bu konu kapansın napıcam artık bilemiyorum

• Hocam aynı durumdayız 2 haftadır benimde berbat facebookdaki videolar donuyo. Mahkemeye falan veremiyormuyuz iptal edemiyor muyuzu tahatutu?
  • Emre654 kullanıcısına yanıt
    benim tahatütm yok ama diger firmalardan hiç bir bilgim yok
  • https://forum.donanimhaber.com/baglanamayan-internet--122258398

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetim şuan geldi millet. Ulan ne çile çektim ya türk Telekom teknik servisi aradı beni. Bu sabah santraldan aldıgım netten sıkıntı olmuş. Bu sefer düzeltiler aşırı baskı yaptım telekoma. çok ugraştım. Bunlarla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler internet gene aynı sorun yaşadı telekomla birbirmize girdik resmen diyorum modemde ışıklar hepsi yeşil internet yok diyorum kırmızya döndü net gelmiyo çok sık sık bunu yapıyor diyorum hayla bana ezberlemiş kelimerle söylüyor sıfatsız insanlar diger modemi taktım oda aynı sonuçu veriyorr fena saydırtım sakin adamı çıldırttılar yaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.