Şimdi Ara

2 Haftada geometri ve problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki haftada geometri dörtgenlere kadar biter mi (kare yamuk vb dahil) ve problemler biter mi deneme ye hazırlanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• problemler biter geometri de biter ama sağlam bitmez

• bitmez
  • Hocam denemeye girdim , 23 dogrum 7 yanlişim ve 10 boşum vardı, boşlarımin hepsi geometriden ,yanlışlarımın hepside problemlerden , 2 hafta sonra önemli bir denemem var orda matematiği bayağı iyi yapmam lazim problemle geometriyi halletsem yüksek net yaparım, birey b gelişim geometri alıp günde 15-20 sayfa arası çözerek 2 haftada videolu çözüm+sorulardan ilerleyerek geometrimi geliştirmeyi planlıyorum(geometrim çok kotu ilk defa başlıyorum dersem yalan olmaz), problemlerinde Ceyhun hoca pdfleri ve şifreli matematikten izlemeyi düşünüyorum sizce mantıklı olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.Bir de birey b gelişimin içinde konu anlatım var mi yoksa sadece soru mu var?

• Up

• Uppp

• sırf denemeden yüksek almak için öyle önemli konuları çöpe atma ve birey b gibi kaynağı sırf bitirmek için bitirme. yavaş yavaş ilerle 3 haftada bitir problemi ama sağlam bitir denemeden düşük alsan ne sanki önemli olan sınav .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her gün 1 mat denemesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam haklısınız ama benim amacım 2 haftada konuyu tamamen bitirmek değil ,yanlızca temel oluşturmak ve soruları azda olsa çözebilecek seviyeye gelmek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.