Şimdi Ara

2 Hafta Önce Başlattığım Türknet ile Maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet, iyi mi kötü mü henüz karar verdim, bunun kararını vermek için ilk ayın dolmasını bekleyeceğim.

    3 Nisan;

    Telefonla aradım, işlemleri başlattık fakat o an kredi kartım yanımda olmadığı için sağolsun arkadaş bana kredi kartsız açmış. Bende kredi kartsız belgeleri aldım, gönderdim.

    5 Nisan;

    Mailime otomatik ödeme talimatı vermek ile alakalı bir mail geldi bende dedim ki ne güzel kredi kartı ekleyebilirim, denedim olmadı. O yüzden mh'yi aradım, kredi kartlı açmanız gerekiyor, ilkini kapatmanız gerek dediler. Hadi kalk, para ver, kredi kartlı belgeleri bir daha gönder, üstüne ilkini kapatmak için uğraş.

    14 Nisan;

    Aradan tam 9 gün geçti, bir eleman geldi TT'den. Aşağıya indi, yukarı çıktı, birşeyler yaptı, internet ve telefonu bağlayıp gitti. Kullanmaya başladık. Benim modemin desteklediği 16mbps ama hız testi yaptığımda 7mbps'nin üzerini görmedi;

    2 Hafta Önce Başlattığım Türknet ile Maceram


    15 Nisan;

    Telefon geldi ikna masasından, ilk hattı kapattırdım(kapatmak kanımca daha kolay), 9 TL'lik bir ödemesi varmış, problem değil. Sonrasında bir baktım ki internet ve telefon gitti!

    Muhteşem zekaya sahip arkadaşlar gelip kapatılmak üzere olan hattın telefon ve internetini bağlamışlar. Halbuki ben mh'yi aradığımda her zaman kredi kartlı olanın interneti ile alakalı konuştuğumu, ilkini kapatıyor olduğumuzu üstüne basa basa, 10 dakika açıklıyordum.

    Neyse, bende modem kurulum sayfasından kredi kartlı olanın adsl kullanıcı adı ve şifresini girdim, 10 dakika interneti kullanabildim sonra internet gitti.

    16 Nisan;

    Gel gelelim neredeyse iki haftadır internetim yok. İlk kapatılan hattın 9 TL'lik bir ödemesi var(neden bilmiyorum?). Artık şu anki aktif olan üyeliğimin interneti ne zaman gelir, ne zaman bağlarlar Allah bilir.

    4 Mayıs'a kadar ben bekleyip, izlemeye devam edeceğim olayları. Şu anda hem internet+telefon sorunu, hem hız/performans sorunu üzerine bir kayıt var. Bakalım neler yapılıcak.

    18 Nisan;

    Sanırım bugün sabrımın sınırlarını iyice zorladı Türknet;

    3 gün boyunca günde iki kere telefonla aradım bunları sorunumu açıklamaya çalıştım, en son bu sabah aradılar bir kontrol eder misiniz dediler, ettim internet yoktu. Sonra binanın ankastre kutusunun içerisine baktım, bir adet turuncu ve bir adet beyaz bir kablo buldum bizim dairenin adına. Bundan bahsettim dediler ki ya kendiniz yapıcaksınız ya da elektrikçi çağıracaksınız.

    İşte burada çileden çıktım. Ben ısrarla telekomdan birisini getirip bunu halletmelerini istiyorum ama adamlar yapmamakta ısrarcı. Yarın elektrikçi çağırıp yaptırmayı deneyeceğim.

    Kesin 20-50 TL civarı bir para elektrikçiye verilicek. Eğer bu son yaptığımdan sonuç almazsam ve bir kere daha aradığımda turknet telekomdan birisini göndermezse hattımı kapatır, internetsiz yaşarım, hiç dert değil.


    19 Nisan;

    İlginç bir şekilde sabah telekomdan birisi geldi, telefonu düzeltti başta sonra rica ettim interneti de düzeltti. Şu anda internet ve telefon geldi. 16 gün sonra sahip olmuş oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illseey -- 20 Nisan 2017; 13:3:20 >







  • cok magdur olan var bende magdur oldum cok ilgisizler aradiginda hepsi baska cevap veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi şöyle bir durum var saha görevlisi kabloyu değiştirmeyerek doğru yapmış olması gereken bu ama ilçe görevlisi hakkı kapatınca senin Türknetin bağlı olduğu portu kapatmış . 808 ile başlayan numarını al ve ilçe telekoma git . ben hattımı değiştirdim diğer hattı kapatınca benim portu etkisizleştirmişler de 808 li numaranı ver portunu aktif ederler
  • Geçmiş olsun. Telekom işleri nedense hep sakat oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NITRO

    Geçmiş olsun. Telekom işleri nedense hep sakat oluyor.

    TTNET'te sorunsuz gidiyorduk ama hızları, kotaları çok düşük, fiyatları çok pahalı. Yani ülkemizdeki şu internetin bu kadar pahalı olmasını keşke birisi gelip açıklasa. Elin Romanyasında adamlar çok ucuza fiber kullanıyorlar.
  • illseey İ kullanıcısına yanıt
    İnsanlar bu fiyatlara tepki göstermedikçe mahkumsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.