Şimdi Ara

2 hafta mesai iznim var ve boşa geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Izne cikmadan dedim ki hayatimda ne yaşasam kayda deger bir sey olurdu. Birkac bir sey buldum ama hayata geçirmek için ciddi ugraslar vermek gerek, birazda şans. Her gün bu düşünceyle uyanip günü yine evde bitiriyorum. Yasaklar ve pandemi durumu hali hazirda ekstra bir engel. Iznin bitmesine 10 gün daha var. Calisirken zaten bir seyler yapmaya vakit bulamiyorum. Bu izni iyi degerlendirip hayatima bir seyler katmam gerek.

Su 10 gün icinde en az bir tane kaliteli anı birakmaliyim kendime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam aklinda ne gibi planlar vardi merak ettim?

genelde hep boyle olur. seni iyi anliyorum. ben de ne zaman belirli zaman dilimini (tatilleri) verimli gecirmeyi planlasam bunun tam tersi oluyor. cogu insan icin de boyledir.

ben seni anladim ama kayda deger seyler yapmak istiyorsun sanirim geri donup baktiginda seni gulumsetecek, belki ilerde cocuklarina bile anlatacagin seyler.

burda yok dil ogreniyorum ühü ühü yok yazilim ogreniyorum yok dizi film oyun uclusuyle cok mutluyum diyen salatalik tursularina bakma sen. hepsi gizli gizli agliyor aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle oluyor malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi şehirde yaşıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

hocam aklinda ne gibi planlar vardi merak ettim?

genelde hep boyle olur. seni iyi anliyorum. ben de ne zaman belirli zaman dilimini (tatilleri) verimli gecirmeyi planlasam bunun tam tersi oluyor. cogu insan icin de boyledir.

ben seni anladim ama kayda deger seyler yapmak istiyorsun sanirim geri donup baktiginda seni gulumsetecek, belki ilerde cocuklarina bile anlatacagin seyler.

burda yok dil ogreniyorum ühü ühü yok yazilim ogreniyorum yok dizi film oyun uclusuyle cok mutluyum diyen salatalik tursularina bakma sen. hepsi gizli gizli agliyor aslinda

şöyle söyliyeyim, instagramda her gün birileri bir şeyler paylaşıyor. Kimi dinlediği müziği atıyor kimi selfie atıyor vs. Ben bir şey paylaştığımda ya aldığım terfiyi paylaşıyorum, ya gerçekten eğlendiğim bir anımı paylaşıyorum falan. Benim için gerçekten önemi değeri olan şeyleri paylaşıyorum. Yani bu örnek üzerinden gidecek olursak mesela istediğim şey tanınan biriyle birlikte bir fotoğraf paylaşmak olabilir. Şu aralar paylaşacak bir şey yaşamıyorum dersem herkes durumumu anlar diye tahmin ediyorum :)

@linkorn İstanbul

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 yıl önce bu saatlerde
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.