Şimdi Ara

2 Günlük Oto Kiralamk Istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben 21 yasinda biriyim ve 13 Kasimda ablamin nikahi var bundan önceki 2 ablam evlendi ve hicbirsey yapamadim :) bu son ablam oldugu icin ona bi kiyak gecmek istiyorum ve aracimizi da sattigimiz icin aracimiz yok. Babam enisteye söyleriz onun minübüsyle o bizi getirip götürür diyo ama o da konvoyu pek seven birisi degil simdi konvoya felan girmez ayar olurum o yüzden birde o gün arac kullanmak istiyorum :) O yüzden cuma dan Pazar aksamina kadar oto kiralamk istiyorum. Uygun fiyat olsun istiyorum
    Istedigim arac Dizel ve manuel olursa sevinirim.

Model olarakta 2009 ve üstü olsun istiyorum. Yani yeni kasa bir arac..

Tekliflerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

Asus X550JX-XX171D Playstation 4 Samsung 48J5570 WL TOYS V911 Philips 55pus7304 Samsung S4 16GB 3GS İPHONE JB 16 GB NEW İPAD ASUS M4A79XTD EVO, AMD PHENOM X4 965 3.4 GHZ, SAPPHİRE HD 5770, Kingston 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram, 1 TB SEAGATE,32MB SATA 7200RPM, Samsung 23" S23N350, THERMALTAKE VI15021W2E M9 500W,
  • Günlük 80 - 125 lira arasında çok araba var. istediğin modeli seç kirala. Arkadaşlarım doğru yazmışlar büyük şirketler tercihin olsun. Çünkü arabalara bakıyorlar. FULL kasko çok önemli..Daha ucuz istersen SAHİBİNDEN COM da binlerce kiralık araba var. Gir incele..Seç beğen tut..Son güne bırakma..

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Günlük 80 - 125 lira arasında çok araba var. istediğin modeli seç kirala. Arkadaşlarım doğru yazmışlar büyük şirketler tercihin olsun. Çünkü arabalara bakıyorlar. FULL kasko çok önemli..Daha ucuz istersen SAHİBİNDEN COM da binlerce kiralık araba var. Gir incele..Seç beğen tut..Son güne bırakma..

arkadaş haklı son güne bıraktığın zaman ya külüstüre kalıyorsun yada pahalıdan almış oluyorsun o yüzden en kısa zamanda ayarlamaya çalış...birde eğer var ise tanıdık vasıtası ile ayarlamaya çalış o şekilde daha rahat olur kafan yoksa da bu işe yıllarını vermiş firmalar mevcut onlardan da rahatlıkla kiralayabilirsin. (dikkat et bağımlılık yapar)

PSN : Belifanti

• Arkadaslar tavsiyeniz icin cok tesekkür ederim ama araba bulduk enistemle gidecekmisiz :S
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.