Şimdi Ara

2 Gündür garip bir numara çaldırıp kapatıyor. +35989

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu garip numara iki gündür beni çaldırıp kapatıyor. Çok garip ilk defa gördüğüm bi numara. +359897340115 işte numara bu. Acaba turkcell ile ilgili birşey mi?

• skypeden aradım bir bayan çıktı kapattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

skypeden aradım bir bayan çıktı kapattım
    Sakın aramayın bizim iş yerinde birisi aramış kim bu diye azeri mi bulgar mı neyse artık öle birisi aramış 50 lira fatura geldi diyodu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ara sıra da olsa haber okumayı,dinlemeyi yada izlemeyi deneyin beyler.
    Bu muhabbet 5 yıldır dönüyor ortalıkta.Biraz dünyadan haberiniz olsun.Böylece olası birşeyde canınız yanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothingalex

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bulgaristan. Sakın geri arama hocam. Kaç yıldır söylenip duruyor. Hiç mi duymadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Arkadaşlar bu garip numara iki gündür beni çaldırıp kapatıyor. Çok garip ilk defa gördüğüm bi numara. +359897340115 işte numara bu. Acaba turkcell ile ilgili birşey mi?

aynen benide az once aradi +359 89 293 82 86
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

quote:

Arkadaşlar bu garip numara iki gündür beni çaldırıp kapatıyor. Çok garip ilk defa gördüğüm bi numara. +359897340115 işte numara bu. Acaba turkcell ile ilgili birşey mi?

aynen benide az once aradi +359 89 293 82 86
    "+35" ile başlıyorsa Bulgaristan numarasıdır. Ararsan büyük ihtimal (yanlış numara söz konusu değilse kesinlikle) bir bayan açıcak ve zor durumda olduğunu söyleyecek. Senden bir şekilde para isteyecek. Numarayı yutmasan bile yurt dışını aradığından dolayı epey telefon faturası gelecek. Yani aldırma gitsin. Cevap alamayınca bi süre sonra bırakır zaten aramayı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Donum Var

"+35" ile başlıyorsa Bulgaristan numarasıdır. Ararsan büyük ihtimal (yanlış numara söz konusu değilse kesinlikle) bir bayan açıcak ve zor durumda olduğunu söyleyecek. Senden bir şekilde para isteyecek. Numarayı yutmasan bile yurt dışını aradığından dolayı epey telefon faturası gelecek. Yani aldırma gitsin. Cevap alamayınca bi süre sonra bırakır zaten aramayı.

oha teşekkürler hocam zaten çaldıranı geri arama gibi bir lüksüm yoktur enayimiyim arasın tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

quote:

oha teşekkürler hocam zaten çaldıranı geri arama gibi bir lüksüm yoktur enayimiyim arasın tekrar

Alıntıları Göster
    bulaşma onlara bulgaristandan arıyorlar onlar, ben açtım bir kadın konuşuyor ben bulgaristanda bir türküm işte iş bul Allah rızası için vs. anlatıyor hikaye vs. yarım saat. başka kapıya dedim kız da senı her saat ararım dedi tamam dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-83CCFA9C4

bulaşma onlara bulgaristandan arıyorlar onlar, ben açtım bir kadın konuşuyor ben bulgaristanda bir türküm işte iş bul Allah rızası için vs. anlatıyor hikaye vs. yarım saat. başka kapıya dedim kız da senı her saat ararım dedi tamam dedim.

Alıntıları Göster
    Annem 9sn konuştu 6lirası çekildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

işte komik olan ben de hiç azalma yaşanmadı daha doğrusu fatura normal geldi. standardında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohaybetion

quote:

işte komik olan ben de hiç azalma yaşanmadı daha doğrusu fatura normal geldi. standardında.

bu çaldırıp kapatıyor. geri ararsan faturaya geçiriyorlar
  • quote:

"+359" Bulgaristan kodudur. Eğer bu numara 87-88-89 ile devam ediyorsa cep telefonu numarasıdır. Tanımıyorsanız geri aramayın hem yurtdışı hem de cep numarası olduğu için iyi kontör yutar. Nereden biliyorum Bulgaristan göçmeniyim benim de Bulgar numaram var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seco917 -- 10 Mayıs 2011; 21:22:25 >

• quote:

quote:

quote:

Valla annem faturalı kullanıyor ve bir tarifeye geçmiş durumda.Aranan numaralar faturasındaki numaraların hiç birinin yanında fiyat yazmıyor fakat o numaranın yanında 6,**** tl yazıyor.30 lira gelmesi gereken fatura 35 lira geldi.(1lira niye almamışlarlar lan?)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

quote:

quote:

quote:

Valla annem faturalı kullanıyor ve bir tarifeye geçmiş durumda.Aranan numaralar faturasındaki numaraların hiç birinin yanında fiyat yazmıyor fakat o numaranın yanında 6,**** tl yazıyor.30 lira gelmesi gereken fatura 35 lira geldi.(1lira niye almamışlarlar lan?)

Alıntıları Göster
    benıde aradı.ben moskovadan arıyom diyor.para gönder senin yanına geleyım dedi.kapattım gıttı.bırde baltımm 10 tl nakavt olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

benıde aradı.ben moskovadan arıyom diyor.para gönder senin yanına geleyım dedi.kapattım gıttı.bırde baltımm 10 tl nakavt olmus

Alıntıları Göster
    Hattım faturalı , bunları engellemenin bir yolu varmı ? Dalgınlığa gelip ararsam babamda beni arar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Hattım faturalı , bunları engellemenin bir yolu varmı ? Dalgınlığa gelip ararsam babamda beni arar

Alıntıları Göster
    sende çaldır kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco917

quote:

"+359" Bulgaristan kodudur. Eğer bu numara 87-88-89 ile devam ediyorsa cep telefonu numarasıdır. Tanımıyorsanız geri aramayın hem yurtdışı hem de cep numarası olduğu için iyi kontör yutar. Nereden biliyorum Bulgaristan göçmeniyim benim de Bulgar numaram var.

Aynı şekilde ben de Bulgaristan göçmeni olduğumdan biliyorum. Geri ararsanız büyük ihtimalle Türkiye'ye gelmek için paraya ihtiyacı olduğunu söyleyecektir ve sizden yardım isteyecektir. Hikayelerinin gerçekten çok inandırıcı olduğunu duydum. Ve bunlara para kaptıran da çok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seco917

quote:

Aynı şekilde ben de Bulgaristan göçmeni olduğumdan biliyorum. Geri ararsanız büyük ihtimalle Türkiye'ye gelmek için paraya ihtiyacı olduğunu söyleyecektir ve sizden yardım isteyecektir. Hikayelerinin gerçekten çok inandırıcı olduğunu duydum. Ve bunlara para kaptıran da çok.

Alıntıları Göster
    ben bulgaristanda öğrenciym geçen türkiyede olduğum zaman türk hattım takılıydı ve bi bulgar numarası yani +359 la başlayan bi numara aradı bende arkadaşımdır die açtım kızın biri çıktı buyrun dedim :D başladı anlatmaya dertlerini falan para istemeye geldi bende tmm dedim numaranı kaydettim 2 gün sonra bulgaristandayım seni almaya gelicem dedim sustu birden noldu dedim yardım istemiomydun yardıma geliorm dedim bende bulgaristanda sana yakın bi yerde oturuyorum eyer durumun kötüyse yardım ederim deilse gösteririm bişiler dedim başladı sövmeye :D nie sövüyosun dedim başladı küfretmeye benim türkiyeyi aramam nekadar hemde cep arıyorum falan filan dedi.. bana girmio sana girio arama ozman dedim kapadım... bulgaristana döndüm şimdi ben onu arıyorum seni bulaaaacam diyip kapatıorm :D çok eyleniyorum açıkcası :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal Barca

sende çaldır kapat

Alıntıları Göster
    bu bulgarlar bizden para yürütüp duruyor bizdede yokmu böyle birisi bizde onlari arayalim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.