Şimdi Ara

2 günde 1500 (oldu) kişi baktı favori 10 arayan SIFIR :))MONDEO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
14.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu ne adamlar var yahu. Bence az bile bakilmis...
    Siz sahibinden.com'un günlük tekil kullanici sayisini biliyor musunuz? Günluk tekil kullanici sayisi 2 milyon olan bi sitede 900 tık normalin altında zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

bu sitenin sayacı hikaye

Katılıyorum Her verdiğim ilanda sayaç 180'deyken ertesi gün bakıyorum 120'ye düşmüş. Artması gerekirken tam tersine düşüyor.

Rakamlar örnek verilmiştir.

Hocam websitelerinde sayaç mantigi bellidir. Web sayfalari günlük tekil kullanici sayisini ogrenmek için günü gününe site rapor tutar. Yani bi gun 180 kisi baktiysa ertesi gun 120 kisi bakmistir.

• anlaşıldı istatistiklere bakarsak fiyatı biraz çekcez

Genelde D segmenti kullanırım , Sıfır alınca ilk alıcısına zarar ettiriyor.

Nerdeyse 80 bine 1.4 LPG li fabrika çıkışlı sıfır insigniya almayı planlıyordum

oda hada zarar ettirirdi.
    arkadaşalrım 60 bine lpgli sıfır Civic aldılar
    bluethoot yok dert yanıp duruyorlar

mondeo ya binince vay çekiyorlar

ama durum bu bakalım

1000 TL çektim bakalım,500 de pazarlık etseler

ne değişcek 1-2 güne göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

quote:

bu sitenin sayacı hikaye

Katılıyorum Her verdiğim ilanda sayaç 180'deyken ertesi gün bakıyorum 120'ye düşmüş. Artması gerekirken tam tersine düşüyor.

Hocam websitelerinde sayaç mantigi bellidir. Web sayfalari günlük tekil kullanici sayisini ogrenmek için günü gününe site rapor tutar. Yani bi gun 180 kisi baktiysa ertesi gun 120 kisi bakmistir.

Bende bi ajansta web designer olarak çalışıyorum biliyorum bu işleri ama sahibinden.com'un verdiği değerler günlük değil toplamda kaç kişinin baktığını gösterir. Eğer dediğiniz gibi olsaydı gece 12'de sıfırlanması gerekirdi. Böyle birşey olduğunu hiç görmedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

quote:

bu sitenin sayacı hikaye

Bende bi ajansta web designer olarak çalışıyorum biliyorum bu işleri ama sahibinden.com'un verdiği değerler günlük değil toplamda kaç kişinin baktığını gösterir. Eğer dediğiniz gibi olsaydı gece 12'de sıfırlanması gerekirdi. Böyle birşey olduğunu hiç görmedim.

Hocam her websitesinin kendine ait sayaclari vardir ama sizin baktığınız degerin degismesinin sebebi günlük hesaplamadan dolayi. Ayrica gunun istedigi saati sifirlayabilirler illa 12 olcak diye bi kural yok.

• Hadi ya çok iyi almışsınız.

ben 68 e aldım 73 liste fiyatı idi

ama 2013 şubatta aldım 2012 model

euro yükselme dönemiydi
  • D segmenti veya yüksek fiyatlı arabaları satmak uzun vakit alıyor. Bu kadar parayı verebilen çok insan bunun sıfırını da alabilecek güce sahiptir. Diye düşünüyorum. Orta Direğin bu kadar parayı bulması zor. O yüzden alıcı kitlen kısıtlı.
  • Km yuksek

• Birisi de dememis ki bu piyasada ulke bu durumdayken dolar 2.30u gormusken savas cikti cikicakken ne olucagi belli olmayan bi ekonomik durumda parasini arabaya baglamayanlar olabilir diye...

Satilmama durumu eminim ki parasindan pulundan degil, ulkenin ic durumundan kaynakli nasil gayrimenkul sektoru dara girdiyse...

• 1. Boya bilgisi yok
    2. Araç manuel
    3. manuel ve 80bin dizel için fiyat BENCE fazla yüksek
    4. içinde küfür bile edilmemiştir cümlesi yok, bu şaka :)

Aynı paraya 40-45binde daha albenili dış, iç renk kombinasyonlu modeller var. 55-56 civarlarına verirseniz ki bence aracınızın ederi odur o zaman rahat satarsınız diye tahmin ediyorum.

Bence en büyük faktör manuel oluşu, ben kendi adıma bu saatten sonra sıfır, ikinci el manuel araba almam, hele d sınıfı asla almam. Büyük ihtimalle benzer düşününler var ki otomatik marka modellere bakıyorlardır. Manuel bitti artık bence. Çok keyifli spor bir araç olmadıktan sonra özellikle büyükşehir trafiklerinde işkence sadece.

Acil para ihtiyacınız yoksa ve fiyatta düşmek sitemiyorsanız bence kullanmaya devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

2 yaşında ki araba 80.000km yapmışsa, ben o arabaya direk şirket arabası gözüyle bakarım ve almam ne kadar temiz olursa olsun.

saçma fikir arac D segmenti yönetici aracı
    clio değil

sadece kendim kullandım. pazarlama aracı değil

80 000 çok değil heleki uzun yol yapan araç için

sizinki tamamen önyargı
  • Denilenin aksine, aracınızın lokal boya dışında boyası yoksa alınacak araba. Ben bu araçların piyasasını bilmiyorum, belki fiyat çok gelmiştir diyeceğim; ama acele etmeyin. Bir on gün bekleyin. Sonra fiyatla oynarsınız. Araçta da, ilanda da falso bir durum yok.

İki yılda 80.000km de yılda 40.000km. Çok yüksek bir km değil.

Aracın 2.0tdci'ları ikinci elde kaç para ediyor? Ona da bakın. Aradaki makas çok kapanıyorsa D segmentinde insanlar 2.0'a yönelebilir. Ben şahsen 2.0'ına bakar, 1.6'lara bakmazdım bile. D segmentinde bu 1.6 işi garip oluyor. İkinci el arabaya 60.000TL para vereceksin, 2.0 ile 1.6 arasında yakıt farkı %10. Ne derece önemsersin ki? Temel farkları MTV'de çıkacak. Ben şahsen yüksek MTV'yi göze alırdım.

Aracınızın piyasasını yavaşlatan bana göre tek faktör budur (eğer 2.0'ların fiyatı sizinkine yakın ise). Yok 2.0'lar bayağı bir daha pahalı ise biraz daha sabredin derim.

Benim geçmişte sattığım-verdiğim araçlar:

2007 yılında 94 model Saab 900: 1 yıl satamadıktan sonra, prim ödemeye niyetli olduğumuz bir mühendis çalışanımızın kızının araba ihtiyacı doğdu. İkinci el değeri bugün 10.000TL olan Saabı çalışanımıza prim olarak verdik.

2008 yılında 98 model Opel Frontera (Tavan hariç her yeri farklı farklı boyalı, radyatörü orjinal değildi. Arızaları ile meşhur bu arabayı üst kapağı çatlak ama tamirli vaziyette, hiçbir kusurunu gizlemeden sattım.)

2008 yılında 2002 Volvo S60 (kazasız, şanzıman tamirli 170.000km'de idi. Hiçbir kusurunu gizlemedim)

2010 yılında arkadaşımın Pug 206'sı (ufak ufak hasarları olan, hasarların fotoğrafları olan, öğrenci arabası idi. 110.000km'de gitti. Kazaları gizlemedim. Geçmişte yaşanan arızalardan bahsetmedim.)

2013 yılında arkadaşımın 98 Audi A3 1.8t otomatik leş arabası (müzik seti takmak için kapısını söktüğümüzde içinden prezervatif kullanım klavuzu çıktı. Eski sahibinin fantazi dünyası genişmiş. Hayatımda içi-dışı bu kadar leş araba satmamıştım. Araba ile ilgili verecek bilgim yoktu. Araç leş alındı, leş satıldı. Biz de ne olduğunu çok bilmiyorduk. Bilmediğimizi söyledik.)

2013 yılında arkadaşımın Astra Coupe Turbosu (leş) (kazalı ve öğrenci arabası idi. Aracı kullanan arkadaşımın içinde tuvalet ihtiyacını gidermediği kalmıştır. O derece leş arabaydı. Arkadaş mühendislikte okuyordu. 7 yılda mezun oldu. Gitar çalıyordu ve iyi bir müzik grubu vardı. Artık arabada neler yaşanmış olabileceğini siz düşünün. Aracı detaylı temizliğe verdik. Dezenfekte ettirdik. Ama içine mor ışıkla girip bakmadım. Yeni sahibine de tavsiye etmem. Ama bu hijyen konusunu yeni sahibine anlatmadım. Aracın tüm kaza geçmişini aracın yeni sahibine anlatarak sattık)

Yukarıdaki gibi arabalar benim ilgi alanım olduğu için, 2 gün kimsenin aramamış olması bana bir anlam ifade etmiyor. Bana göre bir araba 6 ayda satılıyorsa iyidir aga.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 9 Ekim 2014; 18:10:36 >

• Vallahi getz 1.5 dizeli birinci gün koydum 8 kişi aradı istedikleri fiyata vermedim 2. gün sattım iyi satıslarbirde aracınızın km si cok cok fazla 2 yılda 80 bin masallah gözümde biter direk ilanı kapatırdım acıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor07 -- 9 Ekim 2014; 18:29:47 >
  • Burda paylaşırsan 10.000 de olur

• 2012 model araba 79binde ise sadece bakarlar kimse almak için atamaz normaldir hocam. Şirket arabasi galiba?

• aracınız cok temiz görünüyor d sınıfı bir araç düşünsem talip olurdum. umarım istediğiniz fiyattan gider.
  • Moralini bozmak istemem ama daha önce mk2 kasa iki adet mondeo sahibiydim. Satarken aynı sıkıntıları çektim. Maalesef ülkemizde kıymeti bilinmeyen araçlardan biri. Önümüzdeki aylarda bende araç alacağım inşallah. 2 Çocuğum OLMASINA rağmen artık zarar etmekten bıktığım için kesinlikle Golf almayı düşünüyorum. Bu arada MONDEO daki Sürüş keyfi ve konfor da bambaşka....Allah gönlünüze göre versin hayırlı satışlar...

• ben o kadar parayı verecek olsam 2.0 dizel kuga alırdım ,,, 1.6 motor mondeo için saçmalık,zaten memnun olsan sende satmazdın
  • Arkadaslar arac kendimin sirtkette kendimin benden baskada kimse binmedi
    Cok temiz arac icinde dosemesinde gram leke yok

Bakmaya gelen olsa kesin alinirda
    Gelen yok :)))))

• Yaşına oranla KM'si çok fazla. Şahsi işlerde kullanılan binici arabası olmadığı buradan belli.

En son kaç istiyorsun bu arabaya?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.