Şimdi Ara

2 Gün Kala

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en son dün sabah deneme çözdüm ondan sonra hiç bir şey yapmadım. Arada bir formüllere göz atıyorum. Konularım zaten bitmişti ama içimde de kötü bi his var boş durduğum için. Bu saatten sonra bir şey olmaz değil mi? Sizler devam ediyor musunuz harıl harıl çalışmaya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben edemiyorum boş boş sınavı bekliyo gibiyim şu an ve benim de vicdanım rahat değil

• Grip oldum ,dünden beri yatiyorum ,YGS sen öncede aynisi olmuştu sinava ekstra peçete sokmak için 1 saat ugrasmistim.Yarin iğne vurulup 1 gunde olsa haril haril calismaya devam

• chealin C kullanıcısına yanıt
    valla ben devam ediyorum ama eksiğim olduğu için. bazı soru tarzlarını ısrarla yapamıyorum üstlerine gidiyorum mecburen. eksiğin yoksa konuların tamamsa huzursuzluk hissetmene gerek yok kafanı dinle bence
  • aynen ben de bos bos bekliyorum

gecmis olsun insallah hemen iyilesirsin

konularim tamam denemedeki yanlislarim da bilmemekten dolayi degil de zaman dikkatsizlik vs bu yuzden oluyordu galiba boyle kafami dinlemeye devam edicem tesekkurler
  • eseyemidi kullanıcısına yanıt
    dostum cidden söylüyorum bende griptim annem soğan ye dedi iyi gelir gribe 2 günde düzeldim. bol bol soğan ye çok ciddiyim çok kısa sürede düzelirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fenden hala konu eksiğim olduğu için deli gibi fen kasıyorum.ne yazıkki matematiği baya boşladım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franklin18

dostum cidden söylüyorum bende griptim annem soğan ye dedi iyi gelir gribe 2 günde düzeldim. bol bol soğan ye çok ciddiyim çok kısa sürede düzelirsin.

Eyw. Denicem zaten başka pek carem yok gibi :)

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: eseyemidi

Grip oldum ,dünden beri yatiyorum ,YGS sen öncede aynisi olmuştu sinava ekstra peçete sokmak için 1 saat ugrasmistim.Yarin iğne vurulup 1 gunde olsa haril haril calismaya devam

Niye 1 saat uğraştın ki.Sınava peçete sokmak serbest.
  • Son gune kadar çalışın ama mat cuma bırakın cumartesi fen çalışın hicbir sey olmaz. Bu ygs degil. Zaten kafaniz karismaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

quote:

Grip oldum ,dünden beri yatiyorum ,YGS sen öncede aynisi olmuştu sinava ekstra peçete sokmak için 1 saat ugrasmistim.Yarin iğne vurulup 1 gunde olsa haril haril calismaya devam

:O nedemek yasak değil.İlk kapidaki polise laf anlattim.Sonra gözetmen zaten var dedi.Başka koyamazsin felan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

quote:

:O nedemek yasak değil.İlk kapidaki polise laf anlattim.Sonra gözetmen zaten var dedi.Başka koyamazsin felan

Peçete açık şekilde sınava sokmak serbest.Geçen sene de sınava sokmuştum bu sene de.Girişte polis kontrolü yaparken görüyor hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mysterious -- 12 Haziran 2014; 20:54:32 >

• eseyemidi kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek. aklında olsun kışın odana kesilmiş soğan koyarsan hasta olmazsın. ne kadar doğru bilmiyorum internette okudum bu kış deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.