Şimdi Ara

2 Gün Aralıkla Dişim Kırıldı (Kaplama Tutar mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler malumunuz patlamış mısırın diplerinde bazen patlamamış olanlar olabiliyor yerken denk geldi ve küt diye azıcık dişi kırdım. İş güç yüzünden dişçiye gidemedim ve diş hemen çürümüş. Keşke hemen gitseymişim ama olan oldu şimdi sorun şu dişçi, dişi oyup kanal tedavisi ve geçici dolgu yaptı. 2. gün geçici dolgu düştü. Hemen dişçiye erken randevu aldım ve kanal tedavisi yapıp tekrar geçici dolgu yaptı. Ekmek yerken yanlışıkla o dişe denk geldi ve dişin bir parçası kırıldı. Tekrar randevu aldım ama saatlerde yanlış anlaşılma olmuş randevu işi yattı. Ertesi gün sabah tekrar dişin diğer tarafı kırıldı. Yani dişin 3/2’si gitti.

Şimdi bu dişe kaplama olur mu? Yoksa direkt çektirmem mi gerekiyor? Tecrübeli arkadaşlar konuya ışık tutarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 4 Ocak 2022; 9:33:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu sıralar foruma çok fazla diş konusu açılıyor hiçbirine de cevap veremiyorum :D hocam onu en iyi hekim bilir gidip muayene olmanız lazım

• Harbi mi?? Hay Allah denk gelmedi bak işkillendim şimdi hocam.. Herkes kullandığı macunun markasını yazsın! 2 Gün Aralıkla Dişim Kırıldı (Kaplama Tutar mı?) 

Hocam kazıklarlar diye tırsıyorum hani sonra kaplama vs yapılır iş işten geçtikten sonra biri çıkar der “Ona gerek yoktu ki..” diye

• Kaplamanın tutunabilmesi için ya dişin dışını oyarlar ve kaplama oturturlar ya da içini oyarlar ve bir sabitleyici yerleştirip onun üzerine kaplama yaparlar. Senin durumunda diş büyük oranda yok olmuş. Muhtemelen çekilir bu diş

• olur, kaplama sorun yok

• Melez_Prens kullanıcısına yanıt

Dişin içe dönük tarafı bayağı bi kırıldı hocam. Yani randevi saatlerinde karışıklık olmasaydı sağlam sağlam yaptıracaktım aslında.

• ShibLeg kullanıcısına yanıt

Bugün randevum var umarım yapabilirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.