Şimdi Ara

2 gb ve 4 gb yan yana çalışır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000452

anakart bu arkadaş 2 slot var 1 inde 2 gb ram var diğerine aynı modelde ddr2 800 mhz 4 gb ram daha taksam 6 gb olucak olur mu ve anakartın özelliklerinde orda max 4 gb ram yazıyor tek slot için mi diyor onu yardımcı olur musunuz son olarak kingston markalı benim ram aynı marka olmaz zorunda mı

• Kesin bir bilgim yok ama max toplam 4gb destekliyordur diye düşünüyorum. Örneğin eski pentium 4 analartlarında da max 2gb yazıyor. Amd am3+ anakartlarda max 32gb yazıyor. Farklı marka ram taksanız sorun yaratmaz. Mevcut 2gb ram varsa elinizde diğer slota da 2gb takabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Kesin bir bilgim yok ama max toplam 4gb destekliyordur diye düşünüyorum. Örneğin eski pentium 4 analartlarında da max 2gb yazıyor. Amd am3+ anakartlarda max 32gb yazıyor. Farklı marka ram taksanız sorun yaratmaz. Mevcut 2gb ram varsa elinizde diğer slota da 2gb takabilirsiniz.

4 gb takmak istiyorum boş olan slota 6 gb olsun diye ordaki max 4 gb toplam kapasite mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyondBend

quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Kesin bir bilgim yok ama max toplam 4gb destekliyordur diye düşünüyorum. Örneğin eski pentium 4 analartlarında da max 2gb yazıyor. Amd am3+ anakartlarda max 32gb yazıyor. Farklı marka ram taksanız sorun yaratmaz. Mevcut 2gb ram varsa elinizde diğer slota da 2gb takabilirsiniz.

4 gb takmak istiyorum boş olan slota 6 gb olsun diye ordaki max 4 gb toplam kapasite mi acaba

Toplam ram miktarı 4gb'i aşmayacak diye biliyorum. Yani 6gb yapmak için 4gb ram ekleyemezsiniz diye biliyorum. 1. Slot 2gb 2. Slot da 2gb olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyondBend kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Maksimum 4 GB Ram destekliyor bu kart, daha fazlasını takamazsın.

2x2 olur işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    2.5 ve 3.5 Haric HDD Farkı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.