Şimdi Ara

2 garibana para verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yolda yürüyordum 2 kişi geldi 2 Side amcaoğlu bana yalvardılar oruçluyuz iftarı açacak garibanız dediler birisi fotoğraf gösterdi askerliğini çavuş olarak yapmış yalvardılar paramız yok dediler memleketimize dönecez dediler para istediler 300 tl verdim çobanlık yapacaz memlekette dediler sonra borcunu ödeyecez dediler sonra Allah ne muradın varsa versin Allah sana her iyiliği yaşatsın dediler sizce borcu öderlermi siz verdiyseniz en fazla kaçpara verdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gibi para miktarlarını ya da farketmeyen bir miktarı geri verir diye değilde sadaka niyetine verirsen gönül rahatlığı çekersin reis inancını bilmiyorum ama eğer müslüman isen o parayı geri getirirler mi diye düşünürsen bir anlamı kalmaz bence sevabı da kalmaz çünkü verip geri alıyorsun sonuçta bence sadaka duanı et parayı da helal et bitsin 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şuna takıldım hacı böyle birleyen yaptığımı duyan insanlar beni mal yerine koyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle para vermeyin, ben yardım isteyene diyorum ki karnın açsa marketten ekmek, çiğ köfte vs alabilirim, %90 ı mırın kırın ediyo zaten foyası ortaya çıkıyo. Tuzlu ekmek yiyemiyorum diyen dilenci bile gördüm 😂 birisi de çorbacıdan çorba istiyo dedim gel bimden çiğ köfte alayım, mırın kırın ediyo. Hem aç olacan dilenecek duruma gelecen hem de yemek seçecen 😂😂😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.