Şimdi Ara

2 farklı modem ve hız hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bende iki adet modem var. Biri ttnet'in verdiği kablolu modem Airties RT 103. Diğeri ise kendimin aldığı Zoom Adsl x6. Çeşitli nedenlerden dolayı kablosuz modem kullanmam gerekiyor. (PS3+Bilgisayar) Bu zoom modemde speed test.net sonuçları kendi şehrime (Antalya) yapınca sonuç 6-7 MBit oluyor. Ping ise 18-24 arası değişiyor. Nadiren 18 altına düşüyor. (Modem ara yüzünde gözüken değer ise genellikle 7-8 MBit arasında ama şimdi 8.3 MBit yazıyor) Geçen meraktan zoom'u çıkarıp airties'i taktım. 2-3 Resetten sonra sonunda internet geldi. Açtım ara yüzü download 9.4 MBİT yazıyordu şaşırdım. Speedtest'e girdim ve hız testi yaptım 8-8,10 MBit arası çıktı. (0,10 MBS kadar oynuyor en fazla) bunun nedeni nedir ? Zoom daha kalitlei diye biliyordum ama.

# Ayrıca bir sorum daha olacak: PS3 oynarken zoom kullanıyorum doğal olarak. Ama uzun süre oynayınca bazen net kopuyor + modem arayüzüne de giriş yapamıyorum. Ancak modemi açıp kapayınca net geri geliyor. Link ışığı ise sabit. Yani kopmuş gibi gözükmüyor.

# Snr, db vs. bilgilerim hakkında da değer verirseniz sevinirim.

# Ttnet'in 50-55 TLlik 8 MBİT paketindeyim. Adı ne bilmiyorum. Net8limitsiz mi ne.

Airties RT 103 modemimin ana sayfası

Airties RT 103 modemimin rapor sayfası

Zoom ADSL X6 modemimin rapor sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightHT -- 12 Ocak 2012; 17:39:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.