Bildirim
2 farklı adresten nete girmek?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Simdi bilinmesi gereken IP adresinden mi banlıyor MAC adresinden mi? yani erişimi sağlayan interneti mi kontrol ediyor yoksa cihazı mı. Ip olduğunu sanmıyorum VPN ile kolayca aşabilirsin, zenmate chrome eklentisini öneririm kolaydır. Dene bakalım eğer olmazsa mac adresini kurcalarız o biraz karmaşık yatıyorum şimdi yazamayacam sabah bakarım -
quote:
Orijinalden alıntı: Authorized
Simdi bilinmesi gereken IP adresinden mi banlıyor MAC adresinden mi? yani erişimi sağlayan interneti mi kontrol ediyor yoksa cihazı mı. Ip olduğunu sanmıyorum VPN ile kolayca aşabilirsin, zenmate chrome eklentisini öneririm kolaydır. Dene bakalım eğer olmazsa mac adresini kurcalarız o biraz karmaşık yatıyorum şimdi yazamayacam sabah bakarım
merhaba zenmate benimde aklıma geldi ama işe yaramaz. zira siteyi 2 hesaplada aktif olarak hergün kullanmam gerekiyor. zenmate her seferinde farklı bir sunucu kullanıyor. artı zenmate üzerinde başkalarıda hesap açabilir yani benim hesabım yine banlanır emekler çöpe gider.
şimdi ben ikinci bir hesap açarsam site bunu algılayabiliyor.
veya mevcut hesabıma ingiltereden bağlanırsam bunuda algılayabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: magrofon
quote:
Orijinalden alıntı: Authorized
Simdi bilinmesi gereken IP adresinden mi banlıyor MAC adresinden mi? yani erişimi sağlayan interneti mi kontrol ediyor yoksa cihazı mı. Ip olduğunu sanmıyorum VPN ile kolayca aşabilirsin, zenmate chrome eklentisini öneririm kolaydır. Dene bakalım eğer olmazsa mac adresini kurcalarız o biraz karmaşık yatıyorum şimdi yazamayacam sabah bakarım
merhaba zenmate benimde aklıma geldi ama işe yaramaz. zira siteyi 2 hesaplada aktif olarak hergün kullanmam gerekiyor. zenmate her seferinde farklı bir sunucu kullanıyor. artı zenmate üzerinde başkalarıda hesap açabilir yani benim hesabım yine banlanır emekler çöpe gider.
şimdi ben ikinci bir hesap açarsam site bunu algılayabiliyor.
veya mevcut hesabıma ingiltereden bağlanırsam bunuda algılayabiliyor.
siteyi ver madem belki açıgını bulurum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- et işareti yapamıyorum
- ortak klasör oluşturma
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- video boyutu küçültme
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- bilgisayardan ses gelmiyor
- silinen dosyaları geri getirme
- ekran kaydı alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X