Şimdi Ara

2 farklı adresten nete girmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba şimdi normal ttnet adsl modem ile nete bağlanıyorum sıkıntı yok lakin. bir siteye ikinci bir üyelik açmam gerekti lakin site 2. üyelik izni vermiyor ip adresi aynı olunca 2 hesabıda banlıyor.

şimdi ben bu durumu nasıl çözebilirim?

• Simdi bilinmesi gereken IP adresinden mi banlıyor MAC adresinden mi? yani erişimi sağlayan interneti mi kontrol ediyor yoksa cihazı mı. Ip olduğunu sanmıyorum VPN ile kolayca aşabilirsin, zenmate chrome eklentisini öneririm kolaydır. Dene bakalım eğer olmazsa mac adresini kurcalarız o biraz karmaşık yatıyorum şimdi yazamayacam sabah bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

Simdi bilinmesi gereken IP adresinden mi banlıyor MAC adresinden mi? yani erişimi sağlayan interneti mi kontrol ediyor yoksa cihazı mı. Ip olduğunu sanmıyorum VPN ile kolayca aşabilirsin, zenmate chrome eklentisini öneririm kolaydır. Dene bakalım eğer olmazsa mac adresini kurcalarız o biraz karmaşık yatıyorum şimdi yazamayacam sabah bakarım

merhaba zenmate benimde aklıma geldi ama işe yaramaz. zira siteyi 2 hesaplada aktif olarak hergün kullanmam gerekiyor. zenmate her seferinde farklı bir sunucu kullanıyor. artı zenmate üzerinde başkalarıda hesap açabilir yani benim hesabım yine banlanır emekler çöpe gider.

şimdi ben ikinci bir hesap açarsam site bunu algılayabiliyor.

veya mevcut hesabıma ingiltereden bağlanırsam bunuda algılayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

Simdi bilinmesi gereken IP adresinden mi banlıyor MAC adresinden mi? yani erişimi sağlayan interneti mi kontrol ediyor yoksa cihazı mı. Ip olduğunu sanmıyorum VPN ile kolayca aşabilirsin, zenmate chrome eklentisini öneririm kolaydır. Dene bakalım eğer olmazsa mac adresini kurcalarız o biraz karmaşık yatıyorum şimdi yazamayacam sabah bakarım

merhaba zenmate benimde aklıma geldi ama işe yaramaz. zira siteyi 2 hesaplada aktif olarak hergün kullanmam gerekiyor. zenmate her seferinde farklı bir sunucu kullanıyor. artı zenmate üzerinde başkalarıda hesap açabilir yani benim hesabım yine banlanır emekler çöpe gider.

şimdi ben ikinci bir hesap açarsam site bunu algılayabiliyor.

veya mevcut hesabıma ingiltereden bağlanırsam bunuda algılayabiliyor.

siteyi ver madem belki açıgını bulurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.