Şimdi Ara

2. elde fiyatlar düşmeye başladı.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece sahibinden.com dan bahsediyorum...bu kadar ters iş olmaz...kışın 20 bin tl ye satılan arabanın 18 bin tl ye kadar çekildiğini görüyorum....normalde tam tersi olması gerekiyor....2-3 bin tl lik düşüşler söz konusu ki hiç de az değil....(1 seneden beri baktığım modeller elantra serileri nissan tüm modeller kia nın bazı modelleri...)

velhasıl demekki ucuz araba için yazı beklemek lazım devir değişti....

Not: Bir buçuk ay evvel 2004 elantra aldım 17 bin tl ye....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vocador -- 21 Mayıs 2010; 8:58:29 >

• Dün haberlerde izlemişsinizdir.Kiralık Ticari araç dönemi kapandığı için kiralama şirketleri ellerindeki Ticarileri satmaya çalışıyor.Belki piyasaya tam sürülmedi ancak etkisi olacaktır binek araçlara da.

Arabayı Mart-Haziran arası almayacaksın.Okullar açılsın bak gör simdi 17-18'e giden araçları nasıl 15'lerden versek iyi diye bakacaklar.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin_ay

Dün haberlerde izlemişsinizdir.Kiralık Ticari araç dönemi kapandığı için kiralama şirketleri ellerindeki Ticarileri satmaya çalışıyor.Belki piyasaya tam sürülmedi ancak etkisi olacaktır binek araçlara da.

Arabayı Mart-Haziran arası almayacaksın.Okullar açılsın bak gör simdi 17-18'e giden araçları nasıl 15'lerden versek iyi diye bakacaklar.

Saygılar.

okullar kapansın.demek istedin herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Dün haberlerde izlemişsinizdir.Kiralık Ticari araç dönemi kapandığı için kiralama şirketleri ellerindeki Ticarileri satmaya çalışıyor.Belki piyasaya tam sürülmedi ancak etkisi olacaktır binek araçlara da.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    Düşme mi ne düşmesi. Düşme ne arar la bazarda. Ben öyle bişey görmedim.

• Eylül ayından bahsediyor bence.
    quote:

quote:

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIME

Eylül ayından bahsediyor bence.
    quote:

quote:

Saygılar.

Alıntıları Göster
    ben de dusme goremedim. tam tersi 2-3 lira artis oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

ben de dusme goremedim. tam tersi 2-3 lira artis oldu.

Alıntıları Göster
    Okullar açılıp yaz tatili sezonu bittiğinde demek istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

en uygun araç alınacak dönemlerden birisi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darth90

quote:

en uygun araç alınacak dönemlerden birisi zaten.

Alıntıları Göster
    Bilakis artış var(artiz değil).Hele de civic.corolla,astra sedan,golf gibi araçalrın 2007-2009 fiyatları utanmasalar 0 fiyatlarını geçecek.

Bizim Astra f de her hafta değer kaybediyor.Kaldı elde napıcaz bakim..

• quote:

Alıntıları Göster
    bende hergün sahibinden.com daki son 48 saate bakarım, fiyatlarda düşme yok anacak, acil nakit ihtiyacıyla fiyat kıran insanlar cogaldı, ekonomi daralıyor yine demekki, birde konut kredileri gerilediği için, insanlar tekrar eve yöneldi malum haziran-eylul tasınma donemidir. Ama sunu soylıebilirim ki bende dahil olmak üzere fakir bir ülkede lüks hayatı yaşamaya çalışıyoruz. Araba alacagım butcemin üstünde bir arabnın peşindeyim, çünki hakketiğime inanıyorum ama kredisini ödiyemezsem satacagım ve mal sahibi olamadan kredi faizi ödemiş olacağım, zaten bu yüzdendir ki akbankın borsa bildirimi : "Bankanın 2009 yılı faaliyetlerinden sağlanan 2.725.982.257,88 TL.'lik net kardan Bankamızın Ana Sözleşmesi'nin 82. maddesi gereğince;" + akbank 2010/3 aylık karı 1 milyar 3 milyon tl. Durumlar budur arkadaslar, tüketiyoruz ki tüketiliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: alpertuna

bende hergün sahibinden.com daki son 48 saate bakarım, fiyatlarda düşme yok anacak, acil nakit ihtiyacıyla fiyat kıran insanlar cogaldı, ekonomi daralıyor yine demekki, birde konut kredileri gerilediği için, insanlar tekrar eve yöneldi malum haziran-eylul tasınma donemidir. Ama sunu soylıebilirim ki bende dahil olmak üzere fakir bir ülkede lüks hayatı yaşamaya çalışıyoruz. Araba alacagım butcemin üstünde bir arabnın peşindeyim, çünki hakketiğime inanıyorum ama kredisini ödiyemezsem satacagım ve mal sahibi olamadan kredi faizi ödemiş olacağım, zaten bu yüzdendir ki akbankın borsa bildirimi : "Bankanın 2009 yılı faaliyetlerinden sağlanan 2.725.982.257,88 TL.'lik net kardan Bankamızın Ana Sözleşmesi'nin 82. maddesi gereğince;" + akbank 2010/3 aylık karı 1 milyar 3 milyon tl. Durumlar budur arkadaslar, tüketiyoruz ki tüketiliyoruz

Alıntıları Göster
    Bu dönemde fiyatlar azalmaz, artar. Sonbahar ve kışın fiyatlar ucuzlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Bu dönemde fiyatlar azalmaz, artar. Sonbahar ve kışın fiyatlar ucuzlar...

Alıntıları Göster
    Haziran sonu ve temmuz başı itibariyle fiyatlar çekilmeye başlar.

En pahalı olduğu dönem bu dönem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edebi

Haziran sonu ve temmuz başı itibariyle fiyatlar çekilmeye başlar.

En pahalı olduğu dönem bu dönem.

Alıntıları Göster
    2-3 ay daha beklemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: costance

2-3 ay daha beklemek lazım

Alıntıları Göster
    1 aydır Sahibinden.com - Arabam.com - Araba.com - Hurriyetoto.com siteleri himayem altındalar. Gözlemlediğim kadarıyla kendi baktığım araçlarda 1 Liralık indirime dahi gidilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
    1 aydır Sahibinden.com - Arabam.com - Araba.com - Hurriyetoto.com siteleri himayem altındalar. Gözlemlediğim kadarıyla kendi baktığım araçlarda 1 Liralık indirime dahi gidilmedi.

Sabreden derviş muradına ermiş. Canını sıkma toprağım bulursun elbet gönlüne göre ama senin gönlünden ne geçtiğini de ben iyi biliyorum...

Bence de yaz döneminde 2. el araç alınmaz fiyatlarda anormal bir şişkinlik oluyor en iyisi arkadaşların dediği gibi yaz sezonunun bitmesini beklemek...

• quote:

Alıntıları Göster
    2.elde araçların fiyatlarını sahipleri belirliyor yaz kış sıfır araç fiyatlarındaki değişme falan çok da etkilemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

2.elde araçların fiyatlarını sahipleri belirliyor yaz kış sıfır araç fiyatlarındaki değişme falan çok da etkilemiyor

Alıntıları Göster
    1 aydır 2.el araba arıyoruz en ufak düşme göremedim fiyatlar çok yüksek 10 yaşındaki astraya 20 bin lira para istiyorlar bu nasıl iş anlamadım kasko değeri 14 bin tl aracı satanlar 18-20 bin tl istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Sabreden derviş muradına ermiş. Canını sıkma toprağım bulursun elbet gönlüne göre ama senin gönlünden ne geçtiğini de ben iyi biliyorum...

Bence de yaz döneminde 2. el araç alınmaz fiyatlarda anormal bir şişkinlik oluyor en iyisi arkadaşların dediği gibi yaz sezonunun bitmesini beklemek...

İnşallah be hemşo Arkadaşlarım sağolsun okula giderken falan alıyorlar beni evimden ama arabasız duramıyorum sanki
    Gönlümden geçenin temizini bulsam havada kapacam da temizini bulamıyorum
    Öyle gözüküyor sanırım hala bakıyorum ama fiyatların Temmuz'dan aşağı düşeceği yok ..

• quote:

Orijinalden alıntı: vocador

Not: Bir buçuk ay evvel 2004 elantra aldım 17 bin tl ye....

2 sene önce 16750ye aldım 2004 elantrayı boyasız orjinal 30000km de
    fiyatlar pek düşmemiş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIRP -- 21 Mayıs 2010; 22:19:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

İnşallah be hemşo Arkadaşlarım sağolsun okula giderken falan alıyorlar beni evimden ama arabasız duramıyorum sanki
    Gönlümden geçenin temizini bulsam havada kapacam da temizini bulamıyorum
    Öyle gözüküyor sanırım hala bakıyorum ama fiyatların Temmuz'dan aşağı düşeceği yok ..

Arabaya alistiktan sonra arabasiz kalmak zor. Hedef ne simdi Birkan hangi arabalara bakiyorsun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.