Şimdi Ara

2.el toplu kasa alicam nelere dikkat etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 2.el sadece ekran kartı olmayan bir kasa alıcam nelere dikkat etmeliyim aldıktan sonra ne yapmaliyim hangi testleri yapmaliyim yardimci olur musunuz ?

İşlemci : r5 2600x 3.6 ghz (oc yapılmamış)

anakart: a320m-hdv

ram:8gb hyperx 3200mhz

ssd: sata 240gb

psu:aerocool 400w vx plus olması lazim

ekran kartını ayrı olarak rx470 almayı düşünüyorum 1 hafta iade değişim hakkım var o konuda rahatım

ekstra daha sonrasında 8gb ram ve 500gb m.2 ssd almayı düşünüyorum m.2 yeri anakartta vsr boşta ona baktım onun icin önerilerinizide alabilirim şimdiden teşekkürler

NOT: Hepsini elden alıcam 1 saatlik mesafede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredmrx -- 18 Şubat 2025; 9:47:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O power sana yetmez, ram acilen 16 yapılmalı. Oc istese de yapamaz a320 ile. Pc çalışıyorsa yapabileceğin şeyler sayılı. Tüm usb soketleri çalışıyor mu test edebilirsin. Ram testi yapılabilir ancak çok uzun süreceğinden satın alacağın kişide deneyemezsin.

• fiyat

• Münebbih kullanıcısına yanıt

3k ya alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    ekran kartınıda aldıktan sonra ya dual kit alicam ya da ayni ramden bir tane daha alicam zaten ekstrada m2 ssd almayi dusunuyoru. 500gb fiyati uyguna gelicek o yuzden aliyorum sizce mantıklı olur mu 3kya alıcam kasayı ekran kartıda 1.5k

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emredmrx E kullanıcısına yanıt

3k ederinde bir fiyat bence. Rami 16 yapar güç kaynağını değiştirip mümkünse kaliteli uzun ömürlü alıp kullanabilirsiniz. 400w o psu ya rx470 takmayın. Kasayla gelen muhtemelen 300w veriyordur 12v kanalından. Psu ya yüklenip bileşenlere hasar verme ihtimaliniz var.

12v kanaldan 324w gösteriyor bir sorun olur mu ki 2.el toplu kasa alicam nelere dikkat etmeliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözüldü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistem bu bileşenlerle yük halinde 250w civarı güç tükecetek. Psunun tam kapasitesine yakın seviyelerde kullanmak psu bileşenlerine zarar verebilir. Sözkonusu psu koruma sertifikası olmayan yada güvenilmez bir model olduğunda risk her zaman var. Bütçem çıkmıyor diyorsanız idareten kullanır sonra değiştirirsiniz.

kasayı aldım hocam ram bile 1600mhz de kullanılmış 3200mhz ye cekilmemis o sekilde kullanilmis temizdi şimdi ilk işim ekran kartı ve ram almak daha sonrasında psu ve m2ssd almayı düşünüyorum.

• Hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.