Şimdi Ara

2. EL TELEFON VE ŞİRKET ADINA FATURA ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biriyle telefon takas edicem ama faturası şirket adına kayıtlıymış, bi sorun olur mu acaba?

• güncel

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden sorun olsunki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

neden sorun olsunki

sirket adina kayıtlı olduğu icin, fatura veremiyormus. garantiye falan verirken sorun olur mu ki diye sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi bakın olm ya

• Garanti suresi devam eden telefonlarin imeisinde telefonun garantisinin devam ettigi gozukur, gonderirken fatura gondermeniz zorunlu degil. Garanti suresi bitmis telefonlari da ayni sekilde gonderebilirsiniz fakat onarim icin ucret odersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fatura nüshası alınan yerde vardır bir şey olmaz yani ama ara bi sonra alınan yere böle böle de belki adam sallıyor da olabilir.
  • Teşekkürler cevap için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Hipopotam

Garanti suresi devam eden telefonlarin imeisinde telefonun garantisinin devam ettigi gozukur, gonderirken fatura gondermeniz zorunlu degil. Garanti suresi bitmis telefonlari da ayni sekilde gonderebilirsiniz fakat onarim icin ucret odersiniz.

Hocam konu tam benim problemin üstüne gelmiş bende de 2.el telefon var ama garantisi ve faturası yok lakin sistemde tabiki gözüküyor bu adamlar da bana faturayı çıkarırsak garantiye gonderebiliriz ama onun için esas Sahibinin gelmesi ggerekiyor diyorlar sahibini bulmamsa imkansız. Telefon evkurdan alınmış daha bugün gittim konuştum

• Rui Costa kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum dostum, benim servise gonderdigim yerde telefonun kimin oldugunu sormuyorlar. Bu arada telefonun servisine bakan sirketi biliyorsaniz kendiniz karsi odemeli kargo gonderebilirsiniz o sirkete. Teleservice bakiyorsa istanbula gondermenizi tavsiye ederim, en kapsamli orasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Hipopotam

Bilmiyorum dostum, benim servise gonderdigim yerde telefonun kimin oldugunu sormuyorlar. Bu arada telefonun servisine bakan sirketi biliyorsaniz kendiniz karsi odemeli kargo gonderebilirsiniz o sirkete. Teleservice bakiyorsa istanbula gondermenizi tavsiye ederim, en kapsamli orasi.

Sağolun hocam bilgi için biraz cebelleşeceğim ama yaramayacak sanırım . paralel ithalatmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.