Şimdi Ara

2.el piyasası uçuk fiyatlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş bizim millet kendini galiba çok uyanık sanıyor. arkadaş ucuza eski model ekran kartlarından almak istiyorum sahibinden de falan bakıyorum 2.el ekran kartlarına. hepsiburada da satılan sıfır ekran kartı bile bazen sahibinden.com da satışa konan 2.el ekran kartından ucuz oluyor
    adam bir satışa koyarken bakar bunun bugünki sıfır piyasası ne ona göre %30 daha düşük fiyata satışa kolar.

• Forumun ikinci el kysmy genelde ucuz oluyor. Sahibinden.com çakal yuvasy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Forumun ikinci el kysmy genelde ucuz oluyor. Sahibinden.com çakal yuvasy.

Yok hocam forumda şaşırmış adam kullanılmış ikinci el GTX970e 1200 lira fiyat biçmiş.
  • Genelde sahibinden de öyle hocam bilgisizleri kandırmaya kalkıyorlar.
  • Haklisin , ama onemli olan su , almak zorunda degilsin . O fiyata zaten kimse almaz ve satici kartini elden cikaramaz .

Kendini cakal sananlar , yada etrafta yeterince enayi var diyenlerin hicbiri kartlarini satamiyor farkindaysan . Aylardir gordugum urunler var .

Ama arada temiz kartlarda cikmiyor degil . GTx970 dedigin gibi 1200 TL ye de var 700 TL ye de . Sadece surekli takip etmen gerekiyor .

Ucuz kartlar 1-2 gun icersinde el degistiriyor .
  • quote:

forumun ikinci el kısmınada göz attım, 2. el alacağım yok ama, zevkine baktım.
    sahibinden sitesindeki üyelerden bir farkları yokki.

sahibinden sitesi full dolandırıcı olabilir, ama onlarda bu ülkenin evlatları, almanyadan fransadan buraya gelpte ilan açmıyorlarki.
    sahibindendeki tüm ilanlar burdada açılıyor =) hatta sahibindende ilan görüp gelip burda adamı bulup zevkine mesaj atıp dalga geçiyorum =)

yani sahibindende 100 ilan varsa onların arasında 20-30 kişide burayada ilan açıyor =)
    hepsi aynı kişi =)
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    Haklisin almak zorunda degiliz ama o fiyaflari görünce tepemin tası atıyor inan. Çoğu kişide benim gibi düşünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır vs 2. El Fiyat Farkı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Haklisin , ama onemli olan su , almak zorunda degilsin . O fiyata zaten kimse almaz ve satici kartini elden cikaramaz .

Kendini cakal sananlar , yada etrafta yeterince enayi var diyenlerin hicbiri kartlarini satamiyor farkindaysan . Aylardir gordugum urunler var .

Ama arada temiz kartlarda cikmiyor degil . GTx970 dedigin gibi 1200 TL ye de var 700 TL ye de . Sadece surekli takip etmen gerekiyor .

Ucuz kartlar 1-2 gun icersinde el degistiriyor .

sende haklısın almak zorunda değil bu çocuklar,
    ama ülkeyi bu hale getirmek zorundalarmıydı ?
    bu çocuklarda para yokki, alamıyorlar 2. ellere bakıyorlar.
    etrafta enayi falan yok. sahibindendeki 10 ilandan 1 tanesi zor satılıyor,
    geri kalan ya satılırsa diyip anadolu çakallığını yapıp ilan koyuyor, 3 ay satılamayıncada parçalayıp ekran kartını kardeşine anakartı yegenine, işlemciyide normal değerinde satabiliyor zorla olsada =)

sende haklısın almak zorunda değil bu çocuklar. ama ülke bu haldeyken, bu çocuklarında hayalleri varken, o saçma sapan ilanlarıda görmek zorunda değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanbravo

quote:

Yok hocam forumda şaşırmış adam kullanılmış ikinci el GTX970e 1200 lira fiyat biçmiş.

Doğrudur fakat ben aksine ucuz fiyatlar görüyorum. Biraz da pazarlık yapınca çok güzel fiyatlara alınabiliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkanbravo

quote:

Doğrudur fakat ben aksine ucuz fiyatlar görüyorum. Biraz da pazarlık yapınca çok güzel fiyatlara alınabiliyor.

Çok şanslısın hocam o zaman denk geliyor.Geldiği gibide uygun ürün satılıyor.
  • emrullah1atsız1 E kullanıcısına yanıt
    Tamamen haklisin . Ancak ulkede serbest piyasa diye bir kavram var . Herkes tutturabildigine satis yapiyor . Sadece 2. el de degil .

Online Hardware saticilar arasinda bile daglar kadar fark var bazen .

Ben uzerime duseni yapiyorum . Hafta ici forum kullanicilarindan soru yagmuruna tutuldugum oluyor .
    Uyariyorum , gerekirse yardim ediyorum . Ama Kanun ve kurallar bu sekilde gittigi sure bu ilanlari malesef hepimiz gormek zorundayiz .

Ama yine yazma ihtiyaci duyuyorum .

ALMAYIN .
  • 2 ay 2. el GTX 970 kovaladım sahibinden ve burada, buradaki kadar pislik, 3 liralık malı 5'e kakalamaya çalışan, utanmadan bir de yorum yapanı şikayet ederim diye dayılanan arsız ergen satıcılarla sahibinden'de karşılaşmadım, nihayetinde en uygun fiyatlısını üstelik yurtiçi garantili kutulu faturalısını sahibinden'den aldım. Fiyata göre sıralayıp en üstteki ilanlara bakın yeterli. Forumdan ucuza veya piyasa fiyatına bir şey alamazsınız kolay kolay.
  • Gtx 970,nin 2. El ederi 750 tl civarıdır ki buda garantili ürün için geçerli amd 4xxx veya NVidia 1xxx serisi yaygınlaştığında fiyatlar makul seviyelere geldiği zaman bu fiyat 500,tlye kadar otomatikman düşecektir.bazilari gider ayak tutturabilirsem satiyim kafasıyla hareket ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 6 Ağustos 2016; 14:35:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Gtx 970,nin 2. El ederi 750 tl civarıdır ki buda garantili ürün için geçerli amd 4xxx veya NVidia 1xxx serisi yaygınlaştığında fiyatlar makul seviyelere geldiği zaman bu fiyat 500,tlye kadar otomatikman düşecektir.bazilari gider ayak tutturabilirsem satiyim kafasıyla hareket ediyor.

hayır gtx970'in 2. el ederi 500 liradır. 1-2 ay içerisinde 300-400'e zor alıcı bulunacaktır.
    rx480'in sıfırı 1000 liraysa hem sıfır hem yeni teknoloji hemde gtx970'i geçiyorsa durum budur.

2. el almak her babayiğitin harcı değildir.
    çoğu 2. el satıcı dolandırıcı olduğu için.
    2. el almayı seçenekler arasından çıkartıyoruz.
  • emrullah1atsız1 E kullanıcısına yanıt
    Zaten bende 2. Elde ekran kartı almayı doğru bulmuyorum adam fırınlanmış , bozulmuş ekran kartını kakaliyabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Zaten bende 2. Elde ekran kartı almayı doğru bulmuyorum adam fırınlanmış , bozulmuş ekran kartını kakaliyabilir.

işte o yüzden ne yapmalısınız ?

alttan alttan ikinci el ilanları durmadan baltalamalısınız =)
    adamlarla dalga geçip zevk almalısınız. boş vaktinizi bunlarla uğraşarak geçirmelisiniz =)

burda konu açsanız 2. elciler gelip dalga geçer tabiki, alma o zaman paran yetmiyorsa alma derler.

''paran yohmu paran yohsa yazma'' diye yazabilirler =)

bunlarla savaşıp kazanmak istiyorsanız, 2. el o ilan sitesindekileri arayıp billur geçin =)

yoksa buralarda siz dalga geçiliyorsunuz =)
  • Ucuza satmak isteyenlerin kartlarini piyasadan referansli abi diye tabir edilen veya dukkani olan kisiler senden benden once topluyor karli bir fiyatla yeniden satişa sürüyor . Piyasayi o beliriliyor Cunku Güven de 2 ci elde önemlidir

E bakiyorsun adamin referansi yok fiyati forumun veya sahibinden standartlarinin altinda eldende alamiyorsan şüphe duyuyorsun cunku
    Sahibindende veya letgo boyle dusuk fiyatli urun satip dolandiricilik yapan cok adam var.

Otomativde de durum aynidir araba birebir ayni bu ilan niye 5 bin daha ucuz yahu diye durup dusunmezmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Ağustos 2016; 15:12:58 >
  • 2. Pahaliysa 0 alin gecin. Doviz sadece sıfırı degil 2. Elide etkiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Ucuza satmak isteyenlerin kartlarini piyasadan referansli abi diye tabir edilen veya dukkani olan kisiler senden benden once topluyor karli bir fiyatla yeniden satişa sürüyor . Piyasayi o beliriliyor Cunku Güven de 2 ci elde önemlidir

E bakiyorsun adamin referansi yok fiyati forumun veya sahibinden standartlarinin altinda eldende alamiyorsan şüphe duyuyorsun cunku
    Sahibindende veya letgo boyle dusuk fiyatli urun satip dolandiricilik yapan cok adam var.

Otomativde de durum aynidir araba birebir ayni bu ilan niye 5 bin daha ucuz yahu diye durup dusunmezmisin.

ben bir mal alacak olsam, abisinde refaransıda bakmam. yüzde 90 dolandırıcı olan şu topraklarda 2. elırken düşünmek lazım :D
    adam 10 tane hesap açıp, kendine referans olmuştur, yada hepsi realden arkadaşıdır. bu yolla para kazanıyordur :D
    bunu inkar edebilirmisiniz ?

• Dün msi gtx960 4G vardı 450 liraya sahibindende bi an gozumu karartip alicaktim ama sonra ihtiyacim olmadigi aklima geldi dedim ihtiyaci olan biri alsin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.