Şimdi Ara

2.el motor nerden alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1aydır mondi zat arıyorum muaneli temiz yok beklemekten bıktım istanbulda araba pazarı gibi kurulan motor pazarı varmı bu arada satan olursa beni bilgilendirsin pm den yada mail atıp

• mondial zat tercih edeceğin en son motor olsun
  • Valla kimi öyle derken bazı kullananlar öve öve bitiremiyo hız için almıyom sonucta bu çinden gelen değişik bir yığın 150cc t1-t4-t5modeller senelerdir yollarda görüyorum neden mondial zat son tercih olmalı
  • Motor ....'dan alınır. (Buraya reklam verebilirsiniz )

Şaka bir yana öyle sabit bir yeri yok,sitelerden ve forumlardan araştırıp,içinize sineni alınız
  • sahibinden.com'dan alınır

Mondial'dan uzak dur
  • 1- Netten sakın haaa motor alma yüzyüze bir tamirciden al..
    2- Zat kesinlikle alma motoru kasasına göre ufak yedek parçası aşırı pahalı bir motor..
    3- Biraz daha ekle ybr tarzı birşey al scooterdan uzak dur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 19 Eylül 2011; 20:56:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    6 ay önce açıldı
    2. el Hangi Tucson alınır ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hachiko,internetten neden almaması gerekiyor.Netten almak demek zaten Kargoyla motorun evine yollanması demek değil,motoru görecek,beğenicek,tamirciye gösterecek sonuçta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Park

Hachiko,internetten neden almaması gerekiyor.Netten almak demek zaten Kargoyla motorun evine yollanması demek değil,motoru görecek,beğenicek,tamirciye gösterecek sonuçta..

Hocam ben o işin bi ikidir kazığını yedim .. Bitik motorlu motor almıştım vs.. En azından 3-5 fazla olsun bildiğin motorcudan al.. Başına kakarsın ileride..
  • adanadan alınacaksa 2 yer vardır
    adana motor ve çukurova motor :)
    ikisi de sattığı motoru bilir yani düzgün motor almak isteyenlerin yarısı bu iki motorcudan alır motorları :)
  • netten neden alınmasın ben netten aldım yanımda anlayan bir motorcu vardı gıttık aldık sorun olmadı, gayet temız motorlar var nette saglam ve parcaları yerınde
  • doğru cevabı veriyorum ne netten nede motorcudan en doğrusu biniciden alacaksın netteki motorunu satmak için neler neler yazıyor gidiyorsun adamın bir sene önceki resmini koyduğunu söylüyor motorcudan alıyorsun oda ordan burdan kalan parçalarla topluyor satıyor sonra ona abone oluyorsun ama binici sana ne yaptırdığını ne yapacağını söylüyor sende anlayan birine gösterdinmi alışveriş yapılıyor
  • Valla sahibinden. den aldım hemde baktırmadan 6aylık şu an sorun yok Asya t1 150cc 200km yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakuş1 -- 26 Eylül 2011; 13:20:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakuş1

Valla sahibinden. den aldım hemde baktırmadan 6aylık şu an sorun yok Asya t1 150cc 200km yaptım

şöyle 3-5 bini bul o zaman hissedersin 200 km eskimotor için yol değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.