Bildirim
2.el motor nerden alınır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mondial zat tercih edeceğin en son motor olsun -
-
Valla kimi öyle derken bazı kullananlar öve öve bitiremiyo hız için almıyom sonucta bu çinden gelen değişik bir yığın 150cc t1-t4-t5modeller senelerdir yollarda görüyorum neden mondial zat son tercih olmalı -
Motor ....'dan alınır. (Buraya reklam verebilirsiniz )
Şaka bir yana öyle sabit bir yeri yok,sitelerden ve forumlardan araştırıp,içinize sineni alınız -
sahibinden.com'dan alınır
Mondial'dan uzak dur -
1- Netten sakın haaa motor alma yüzyüze bir tamirciden al..
2- Zat kesinlikle alma motoru kasasına göre ufak yedek parçası aşırı pahalı bir motor..
3- Biraz daha ekle ybr tarzı birşey al scooterdan uzak dur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 19 Eylül 2011; 20:56:23 > -
Hachiko,internetten neden almaması gerekiyor.Netten almak demek zaten Kargoyla motorun evine yollanması demek değil,motoru görecek,beğenicek,tamirciye gösterecek sonuçta.. -
quote:
Orijinalden alıntı: South Park
Hachiko,internetten neden almaması gerekiyor.Netten almak demek zaten Kargoyla motorun evine yollanması demek değil,motoru görecek,beğenicek,tamirciye gösterecek sonuçta..
Hocam ben o işin bi ikidir kazığını yedim ..Bitik motorlu motor almıştım vs.. En azından 3-5 fazla olsun bildiğin motorcudan al.. Başına kakarsın ileride..
-
adanadan alınacaksa 2 yer vardır
adana motor ve çukurova motor :)
ikisi de sattığı motoru bilir yani düzgün motor almak isteyenlerin yarısı bu iki motorcudan alır motorları :) -
netten neden alınmasın ben netten aldım yanımda anlayan bir motorcu vardı gıttık aldık sorun olmadı, gayet temız motorlar var nette saglam ve parcaları yerınde -
doğru cevabı veriyorum ne netten nede motorcudan en doğrusu biniciden alacaksın netteki motorunu satmak için neler neler yazıyor gidiyorsun adamın bir sene önceki resmini koyduğunu söylüyor motorcudan alıyorsun oda ordan burdan kalan parçalarla topluyor satıyor sonra ona abone oluyorsun ama binici sana ne yaptırdığını ne yapacağını söylüyor sende anlayan birine gösterdinmi alışveriş yapılıyor -
Valla sahibinden. den aldım hemde baktırmadan 6aylık şu an sorun yok Asya t1 150cc 200km yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakuş1 -- 26 Eylül 2011; 13:20:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: karakuş1
Valla sahibinden. den aldım hemde baktırmadan 6aylık şu an sorun yok Asya t1 150cc 200km yaptım
şöyle 3-5 bini bul o zaman hissedersin 200 km eskimotor için yol değil -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X