Şimdi Ara

2. EL IPHONE sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2. el bir iphone cihazı aldım. Cihazda iphone'umu bul ve icloud açık olduğu için cihaza kesinlikle giriş yapamıyorum. Aldım ama kullanamıyorum. Aldığım adama ulaşma gibi bir imkanım yok, e-mail adresini biliyorum defalarca mail atmama rağmen cevap alamadım. Telefon numarasını bulamadım. Sonuç olarak şuan kazıklanmış gibi bir şey durumundayım. Cihazı kullanamıyorum. Çözüm önerisi olan var mı?

• Mahkemeye verecegine dair bir yazi yaz mail at
    Veya faturan varsa apple halleder
  • JLW J kullanıcısına yanıt
    cihazı 2. el olarak aldım. faturası yok. nakit peşin para 500'e veririm dedi. mail adresi falan her şeyi var fakat cevap vermiyor. o olmadan da telefonu kullanamıyorum. Apple da kesinlike kişisel bilgilere ulaşmamı satıcıya ulaşmamı istiyor. İşin böyle bir yanı. Aslında şuan ben haksız değil direk olarak hırsız muamelesi bile görebilir vaziyetteyim. Daha önce bir iphone aldım, fatura kaydım var fakat niye bana güvensinler de cihazı açsınlar ki. İnternette araştırdım arkadaşlar şifresiz mümkün olmayacağını söylüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: egez

cihazı 2. el olarak aldım. faturası yok. nakit peşin para 500'e veririm dedi. mail adresi falan her şeyi var fakat cevap vermiyor. o olmadan da telefonu kullanamıyorum. Apple da kesinlike kişisel bilgilere ulaşmamı satıcıya ulaşmamı istiyor. İşin böyle bir yanı. Aslında şuan ben haksız değil direk olarak hırsız muamelesi bile görebilir vaziyetteyim. Daha önce bir iphone aldım, fatura kaydım var fakat niye bana güvensinler de cihazı açsınlar ki. İnternette araştırdım arkadaşlar şifresiz mümkün olmayacağını söylüyorlar

Cihaz kapali mi yoksa kullaniyormusunuz ?
  • quote:

herhangi bir fatura değil elinizdeki cihazın faturası gerekiyor zaten. 500TL'ye satılan bir telefonun çalıntı olduğunu anlamak zor olmasa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

quote:

herhangi bir fatura değil elinizdeki cihazın faturası gerekiyor zaten. 500TL'ye satılan bir telefonun çalıntı olduğunu anlamak zor olmasa gerek

Alıntıları Göster
    çalıntı telefon, geçmiş olsun

• Geçmiş olsun hocam büyük ihtimalle çalıntı i clouddaki e posta ile adamın e postası aynı mı?

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldırgan Gamer -- 4 Şubat 2015; 11:46:25 >
  • Adamı bulamadığınız sürece hiçbirşey yapamazsınız
  • Bu konuda apple bile çaresiz kalıyor malesef. Her hangi bir genius bar görüşmesinde ilk olarak iPhone mu bul özelliğinin kapatılması isteniyor. Aksi takrirde kendilerinin bile müdahale edemediklerini Söylüyorlar.
  • geçmiş olsun hiç bir Çözümü yok.
    nette 150-200 e hallediliyor deniyor ama inanmıyorum .bence para tuzağı.
    Parça parasına sat Takasla teknik servis hizmeti de veren telefonculardan.
    başka çaren yok.
  • 500tl ye iPhone alıyorsun hiç mi şüphelenmedin?
  • Iphone hangi seri 4s mi
  • 500 liraya iphone çalıntı olduğu bariz belli iyi olmuş
  • Kardeşim icloud'daki maile mesaj at ayrıca bundan sonra ikinci el iphone alırken sor. Yıllardır binlerce kişi böle kandırıldı ve telefon elinde kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrolTrolleyenAdam

Kardeşim icloud'daki maile mesaj at ayrıca bundan sonra ikinci el iphone alırken sor. Yıllardır binlerce kişi böle kandırıldı ve telefon elinde kaldı.
    Bile bile çalıntı mal almışsın bir de gelmiş buraya yardım istiyorsun..
  • Bazı arkadaşların yaptığı yorumları okudum da saçmaladığınızı düşünüyorum :) 1. si cihaz çalıntı değil, çalıntı olup olmadığını apple'ı arayarak soruşturdum. 2. si cihazı hallettim sahibine ulaşarak icloud hesabını telefondan silmesini istedim. icloud hesabına girerek cihazdan kendi bilgilerini sildi ve cihazı şuan her şeyiyle kullanıyorum. Peşin hükümlü olmamak gerekir diye düşünüyorum, yapıcı yorumlar için de teşekkürler :)
  • quote:

Bazı arkadaşların yaptığı yorumları okudum da saçmaladığınızı düşünüyorum :) 1. si cihaz çalıntı değil, çalıntı olup olmadığını apple'ı arayarak soruşturdum. 2. si cihazı hallettim sahibine ulaşarak icloud hesabını telefondan silmesini istedim. icloud hesabına girerek cihazdan kendi bilgilerini sildi ve cihazı şuan her şeyiyle kullanıyorum. Peşin hükümlü olmamak gerekir diye düşünüyorum, yapıcı yorumlar için de teşekkürler :)
    hayırlı olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little Stones

hayırlı olsun hocam.

Alıntıları Göster
    youtube a icloud bypass yaz acarsın telefonu gecmis olsun bidahaki sefere 100 lira ucuza alıcam diye böyle işlerle ugrasmanın manası yoktur.kolay gelsin.
  • Nerdeyse adami hirsiz yapacaklarmis

Gule gule kullanin cihazinizi hocam
  • rainhard kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum sağol :) "yapıcı ve mantıklı" yorum için burası çok önemli, düşünerek konuşan kişi sayısı anladığım kadarıyla donanımhaber forumunda da azmış :) Arkadaşların söylediğinin aksine cihazı şuan gayet temiz bir şekilde her şeyiyle kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.