Bildirim
2. el iphone 7 alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
alınmaz zaten sıfırının bataryası dayanmıyor, kullanılmış iphone 7 de prize bağlı yaşarsın _____________________________ -
bu kadar eski telefon alınmaz. bataryası zaten çok düşük. üstüne bir de min 1-2 yıl kullanılmış olacak. üstelik görüntüsü vs. de eski. millet neden iphone x ve üzeri haricindeki iphonelara tonla para bayılıp kalas tasarımlı telefon kullanmak ister anlamam.
2000 e redmi note 7 mi8 lite, meizu note 9 gibi şahane güncel telefonlar var. instagrama foto atmak çok önemliyse veya profesyonel olarak yapıyorsan fotoğraf makinesi al derim. onun dışında üstteki modellerin kameraları da ip7 den kötü değildir diye düşünüyorum._____________________________ -
bataryası adamı hasta eder. kesinlikle alınmaz. _____________________________ -
Alınır neden alınmasın? Forumdaki arkadaşların genellikle android ve iphone fanboyluğu var. Yani yukarıda arkadaş iPhone X altındaki iPhone'lar kalas gibi neden alınır anlamıyorum demiş ama mantıksız bir yorum bence. Herkesin kendine göre zevki var, bazı insanlara da sıfır çerçeve rahatsız edici gelebiliyor. iOS cihazların sosyal medya uygulamaları ile daha optimize bir şekilde çalıştığı bariz bir şekilde ortada. Birkaç ay önce ikinci el olarak iPhone 6S aldık ve gayet sıkıntısız telefon şuan. Herkes kağıt üzerinde bol performans istemez, beklentiler farklı oluyor, kaldı ki bu telefonun da performansı kötü değil, yağ gibi akıyor. Ha sıfır almak varken ikinci el alınır mı orası tartışılır ama temizi bulunduktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kamera konusunda iOS cihazlar ile gerçeğe yakın fotoğraf konusunda amiral gemileri dışında hiçbir telefon malesef yarışamıyor. iPhone 7, ileride de sıkıntısız güncellemelerini alacaktır. Ben kendim ne android, ne de iOS fanıyım. Her telefonun kendine göre güzel yanları olduğunu savunurum. Mesela arkadaşların saydığı telefonlar ile çok daha keyifli film izleyebilirsin, ama i7 eline daha iyi oturur ve tek el ile kullanabilirsin örneğin. Bunun yanında sosyal medya ve uygulama arayüzlerinde dediğim gibi ciddi üstünlüğü var iOS cihazların her ne kadar fiyat konusunda kendinden nefret ettirse de. Dediğim gibi, kullanmayacağın özelliğe para vermek yerine istediğin özelliklerde olan cihazı al.
_____________________________ Rock/Metal/Blues
We choose to go to the moon. We choose to go to the moon in this decade and do the other things not because they are easy, but because they are hard. Because that goal will serve to organize and measure the best of our energies and skills, because that challenge is one that we are willing to accept.
-
Alınmaz.O fiyata daha kaliteli android telefonlar var.Instagram vb. uygulamaların iphonelarda sorunsuz çalışması olayı sadece ekran cözünürlüğüyle alakalı.O segmentte çoğu telefon 18:9 olduğu için sorun çıkarmaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı