Şimdi Ara

2. el iphone 5 mi sıfır lumia 525 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1400 tl civarında bi bütcem var. daha yukarısına çıkamam. bu fiyata lumia 925 32 gb sıfır mı alayım. yoksa ikinci el temiz bi iphone 5 mi bulim? hangisi daha mantıklıdır

• Telefonda onceliklerin nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Telefonda onceliklerin nedir?

sosyal ağları kullanmam. hesabım bile yoktur. sadece whatsapp kullanırım sosyal olarak. onun haricinde haber programları , dosya şifreleme, dizi ve film izleyebileceğim program. her video formatını çalıştıran bi program. 3-5 te oyun
  • 925 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Laichzeit

quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Telefonda onceliklerin nedir?

sosyal ağları kullanmam. hesabım bile yoktur. sadece whatsapp kullanırım sosyal olarak. onun haricinde haber programları , dosya şifreleme, dizi ve film izleyebileceğim program. her video formatını çalıştıran bi program. 3-5 te oyun

Lumia 925'te sadece sınırlı sayıda video formatını izleyebilirsin, o konuda çok zayıf maalesef tabi bu 925 için geçerli değil sadece, tüm WP8'li telefonlar için aynı durum söz konusu.
    Senin alman gereken telefonlar Nexus 4, Galaxy S3 veya Note 2 olabilir. Note 2'yi öneririm, çok büyük dersen S3.

• Ekran sorun olmayacaksa iphone

• iPhone 5 bul. Ama telefonda ikinci el çok sakat oluyor genelde. Ya da ben hep problem yaşadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

iPhone 5 bul. Ama telefonda ikinci el çok sakat oluyor genelde. Ya da ben hep problem yaşadım.

bulamassam napayım? netten bayadır araştırıyorum. ama bütçeme uygun temiz cihaz henüz bulamadım
  • quote:

quote:

iPhone 5 bul. Ama telefonda ikinci el çok sakat oluyor genelde. Ya da ben hep problem yaşadım.

bulamassam napayım? netten bayadır araştırıyorum. ama bütçeme uygun temiz cihaz henüz bulamadım

İphone 5 veya lg optimus g Pro, biraz bütçeni artırabilirsen lg g2 al. Ya da nexus 4, xperia z al. Ama dediklerini 925 yapamaz.

• quote:

quote:

LG G2 önerebilirim. Android pek sevmiyorum ama daha oturmuş bir platform. Bence araştırabildiğin kadar iPhone 5 araştır, telefonculara sor vs. Sıfırları 1800'e düştü. 1400-1500'e ikinci el bulunabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

arkadaşlar 1400 tl civarında bi bütcem var. daha yukarısına çıkamam. bu fiyata lumia 925 32 gb sıfır mı alayım. yoksa ikinci el temiz bi iphone 5 mi bulim? hangisi daha mantıklıdır

2. el iphone 5 (lumia 920 kullanıcısıyım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2Shakur

quote:

arkadaşlar 1400 tl civarında bi bütcem var. daha yukarısına çıkamam. bu fiyata lumia 925 32 gb sıfır mı alayım. yoksa ikinci el temiz bi iphone 5 mi bulim? hangisi daha mantıklıdır

2. el iphone 5 (lumia 920 kullanıcısıyım)

+1
    Lumia 820 kullanıcısıyım
  • Çok kullanılmamış temiz düzgün ip5 amaa obur turlu lumia akar

• Az kas kendini puanıydı çekiydi derken LG G2 almaya bak tertemiz taş gibi alet 2 yıl Android 2 aydan beri wp8 kullanan biri olarak diyorum ip5 güzel ama küçük ekran kullanamıyorum büyüğe alıştıktan sonra

• Nexus 4 bak olmazsa lumia yada g2 al

• İphone

• Kimsede farketmemiş (ben dahil). Sıfır 525 yazmışsın başlığa
  • 2.el iphone 5 derim

Not: Lumia 820 kullanıyorum.

• takma kafana git s3 al
  • S3 diye telefon mu var o plastik yığını değilmiydi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.