Şimdi Ara

2. El İlk Araç Konusunda Yardım İstiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bütçem maksimum 30.000 TL. İlk aracım olacak, uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Benim için önemli olan konular yakıt ve diğer masraflarının en uygun olması ve yol tutuşudur. Lpg'li ve düz vites düşünüyorum. Tip olarak da genç işi olan bir fikir verirseniz çok sevinirim. Yorumlar için şimdiden çok teşekkürler.

• Corolla veya civic.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehir içi kullanılacaksa fabrika verilerine bakarak söylüyorum alfa romeo facia olur. tabi yakıttan sıkıntınız yok ise.

temiz bir polo düşünülebilir tahminimce.
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-degisensiz-499477475/detay

buna ne dersin.

Oynanmamış hemde. Kendi zevkine göre taş gibi araba olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Corolla veya civic.

Hocam yorum için teşekkür ederim. Peki bu araçlarin hangi model ve serisini tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 206+ var bende. 2010 model 1.4 benzin+lpg comfort donanım. Hatasız kayıtsız 156binde. Bilgi almak istersen özelden detaylı resim ve bilgi verebilirim 👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • instaser İ kullanıcısına yanıt
    Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Hocam fransız araçlara karşı nedense bir ön yargı oluştu bende.

• Sen benim gönderdiğim linke bi bak

• Arkadaşlar araştırmalarım sonucu kafamda belli markalar belirledim bunlara odaklanacağım ;

Ford focus

Honda civic

Mazda 3

Opel astra

Toyota corolla

Volkswagen golf

İlk mesajımda belirttiğim kriterler olan yol tutuş, yakıt ve diğer masraf uygunluğu açısından sıralarsak hangilerini tavsiye edersiniz? Mazda 3 tip olarak hoşuma gitti detay olarak nasıl bir araçtır ? Kısacası bu listeden eleye eleye giderek alacağım aracı belirlemek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe38

Arkadaşlar araştırmalarım sonucu kafamda belli markalar belirledim bunlara odaklanacağım ;

Ford focus

Honda civic

Mazda 3

Opel astra

Toyota corolla

Volkswagen golf

İlk mesajımda belirttiğim kriterler olan yol tutuş, yakıt ve diğer masraf uygunluğu açısından sıralarsak hangilerini tavsiye edersiniz? Mazda 3 tip olarak hoşuma gitti detay olarak nasıl bir araçtır ? Kısacası bu listeden eleye eleye giderek alacağım aracı belirlemek istiyorum.

Ford focus 1.6 100hp 2005 civarı ghia bulabilirseniz temiz her türlü alınır ihtiyaçlarınız karşılar.

Honda civic 2004 civarı vtec 30liraya belki ls bulursunuz ama temiz değildir. 1.6 ies kasalara yeter paranız ama onlarda emekliye ayrılmıştır.

Mazda 3 bi abimde vardı. severek kullandı. şikayetleri malum. parça sıkıntısı, tedariği zor ustası az. vs vs. ama aracından son derece memnundu.

Opel astra detaylı bilgim yok. genelde tutulur , bir kaç kişiden yağ eksiltme sorunu oldugunu duydum o kdr. onun dışında gidiş vs güzel bir araçmış.

Toyota corolla tüple uyumlu, temiz alınırsa uzun süre binilir.

Volkswagen golf fsi motor tüpte uyumsuz. atmosferik motorununda yakıtının normalinden fazla olduğu yönünde. ve 8v kimileri bundan şikayetçi kimileri memnun.

sizin kriteriniz genç işi lpgli yakıtı iyi masrafsız demişsiniz.
    aradığınız kriterlerde bana göre focus bakmalısınız.
    corollada olur ama genç işi değil.
    golf ve focus arasında seçim yapabilirsiniz kanımca.
    teşekkürler.

• Senkei kullanıcısına yanıt
    Hocam yorum için teşekkürler tam bana uygun bir yorum oldu sağolun. Bu arada mazda 3de eledim geriye kalanları takip ediyorum artık.

• Clio punto veya fiesta bak bence hem masrafsiz olur.hemde parcasi ucuz olur

• ilacın grande punto

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Bu arabanın ederi max 22-23. Ha bana kalsa 15 lira etmez. Makyajlı kasası güzel ama bu Lada gibi.

Önerim ise Punto olacak, 1.3 mjet motor seçeneği daha iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.